Ege Tek enstrümanları sesleri

Tek enstrümanları sesleri

17.02.2011 - 01:00 | Son Güncellenme:

Vokaliz Grubu, yarın saat 20.30’da Şef Naci Özgüç yönetiminde, Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde, İzmirli sanatseverlerle buluşacak.

Tek enstrümanları sesleri

Türkiye’nin en önemli akapella (çoksesli müzik türü) beşlisi olan Vokaliz, 2004 yılında Atakan Güçlü Yörük (tenor), Cengiz Ünal (bariton), Gökçer Alp (tenor), Kerem Seven (bas) ve Tolga Gülen (bariton) tarafından kuruldu. Hiç enstrüman kullanmadan müzik yapan “Beş Nefes Orkestrası” Vokaliz, birçok televizyon programına da konuk oldu.

Tunca ile Romantik Çello Konseri, İzmir Sanat’ta
Türkiye’de klasik müziğin sevdirilmesi için yazdığı “60 Dakikada Klasik Müzik” kitabıyla tanınan, Çellistanbul Grubu’nun başarılı üyesi Ozan Tunca, 21 Şubat Pazartesi saat 20.00’de İzmir Sanat Merkezi’nde “Romantik Çello” adlı bir konser verecek. Türkiye’de başladığı eğitimini ABD’de doktorayla tamamlayan ve halen, Anadolu Üniversitesi’nde Devlet Konservatuvarı’nda ders veren Ozan Tunca, İzmirlilerin karşısına romantik içerikli parçalarla çıkacak.

Sicimoğlu, yarın Bornova’da
Türkiye’nin vurmalı çalgılar ustası Ayhan Sicimoğlu ve Latin All Stars ekibi yarın Bornova’da ünlü konser mekanı Ooze Venue’de sahne alacak. Değişik tarzları ve sahne performanslarıyla geniş bir hayran kitlesine sahip olan Ayhan Sicimoğlu ve Latin All Stars, üç bin kişilik mekanda sabahın ilk ışıklarına kadar unutulmaz müzik ziyafeti yaşatacaklar.