Ege Tolga, huyundan vazgeçmiyor

Tolga, huyundan vazgeçmiyor

21.07.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Tatil için Çeşme’yi tercih eden oyuncu Tolga Karel, gece eğlenmek için Aya Yorgi’deki Marrakech Beach Club’a bir kız arkadaşıyla gitti.

Tolga, huyundan vazgeçmiyor

Burada kız arkadaşıyla eğlenen, samimi görüntüler sergileyen evli ve bir çocuk babası Tolga Karel çıkışta gazetecilerin fotoğraf çektiğini görünce çılgına döndü. Gazetecilere küfürler yağdıran, aşırı alkollü olduğu gözlenen Karel güçlükle sakinleştirildi.

Haberin Devamı

Miss&Mr Model jürisi elemelerde zorlandı

Miss&Mr Model of Turkey yarışmasının ön elemeleri Kaya İzmir Thermal& Convention’da gerçekleşti. Yaklaşık 2500 adayın başvururken, ilk elemeye katılmayı hak eden 95 genç kız ve 135 erkek adayın ter döktüğü değerlendirme sonucunda 16 kız 16 erkek finalist belirlendi. Jürilerin elemelerde zorlandığı görüldü. n DHA

Serdar’dan sevgiliye ROMANTİK YEMEK

Konser için Çeşme’ye gelen ünlü popçu Serdar Ortaç, kız arkadaşı ile Alaçatı’da romantik bir yemek yedi. Geçtiğimiz ay Kenan Doğulu ve Beren Saat’in yemek yerken görüntülendikleri Tuval Restoran’daki aynı masada yemek yiyen Ortaç ve sevgilisi, Ege mutfağından mönüleri tercih ederken, görenler “Yakında bu masa aşıklar masası olarak anılacak” diyerek, espri yaptılar.