Ege Topuz’dan ‘Lobi’ konseptine devam

Topuz’dan ‘Lobi’ konseptine devam

11.06.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Daire sahiplerine geliştirdiği farklı ‘Lobi konsepti’ ile hem ofis, hem ev olanağı sunan Topuz Yapı Eylül’de yeni projeye başlıyor

Topuz’dan ‘Lobi’ konseptine devam



Temelleri 1972 yılında atılan ve önemli endüstriyel bina, fabrika inşaatlarını başarıyla gerçekleştiren Topuz Yapı, referanslarına İzmir’deki prestij konut projelerini de ekleyerek sektörde 40 yılı geride bıraktı. Atıf Bey Konutları, Antalya Park Platinium Konutları, Bornova Platin Park, Nevzat Bey gibi önemli konut projelerini yaşama geçiren Topuz Yapı binlerce kişiyi ev sahibi yaptı.

Haberin Devamı


Mavişehir bitmek üzere
Bornova’da Uslu Loft projesi ile daire sahiplerine hem ofis, hem de ev olanağı sunan Topuz Yapı, Mavişehir’de yapımı süren ve yıl sonunda tamamlanacak LOBİ Platinium’u da hızla tamamlıyor. Topuz Yapı Satış ve Pazarlama Direktörü Oğuz Kaan Karaer, projelerde kalite ve konforu her zaman ön planda tuttuklarını belirterek, Eylül ayında Ulukent’te LOBİ konseptinin devamı niteliğinde yeni bir projeye başlayacaklarının da müjdesini verdi.


Karaer, 4 parselde 3 katlı bloklardan oluşan projede 200’e yakın 3+1 daireyi, yine birinci sınıf malzeme ve Topuz Yapı güvencesiyle kısa sürede tamamlamayı hedeflediklerini kaydetti. Karaer, LOBİ Platinium’da Mavişehir bölgesinde ilk kez bir projede kullanılan lobi konseptiyle daire sahiplerine, otel konforunu aratmayacak bir ortam sunduklarının da altını çizdi. bu konseptin özellikle yoğun işhayatı olanlar tarafından ilgi ile karşılandığını belirtti.

Haberin Devamı

Esnek ödeme

Projede kişiye özel kredilendirme imkanları sunulurken; projeden yüzde 25 peşin, 120 aya kadar özel kredi faiz oranlarıyla daire satın almak mümkün. Artış miktarı da alıcıya göre belirleniyor.