Ege Torbalılı esnafa rehberlik zirvesi

Torbalılı esnafa rehberlik zirvesi

30.04.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile SGK’nın organizasyonu ve Torbalı Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın ev sahipliği altında Torbalı’da bir bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Torbalılı esnafa rehberlik zirvesi


Toplantıya İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu ile SGK Rehberlik Başkanı Dr. Sıddık Topaloğlu da katıldı. İlçedeki Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Şoförler Odası, Esnaf Kefalet Kooperatifi, Ticaret Odası ve Ziraat Odası üyelerinin katıldığı toplantıda İESOB uzmanları KOSGEB destekleri hakkında ayrıntılı bilgiler verdi. utlu, toplantıda SGK ve KOSGEB hakkında ayrıntılı bilgilerin verildiğini bildirdi.
İZMİR DHA

Haberin Devamı

Otomotivci, yabancı yatırımcı bekliyor

Hükümetin açıkladığı yeni teşvik paketinde otomotiv yatırımlarına büyük destekler verilmesi, yıllardır bölgelerine yatırım çekmeye çalışan Egelileri de hareketlendirdi.

50 milyon dolar
Teşvik Paketi’nde 50 milyon doların üzerinde yatırım yapan şirketlere verilen destekler, iş dünyasını heyecanlandırdı. Daha önce BMW, Hyundai gibi firmaların yanı sıra Çinli otomotiv devleri Chery’ye davetler yapan, özellikle 500 milyon dolarlık yatırım ve bin 300 istihdam sağlayacak Çinli Haima ile 250 milyon dolarlık yatırım yapacak DFM firmaları markaja alınacak. Poyraz Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Selami Özpoyraz, yeni gelişmelerle birlikte yabancı yatırımcıya yapılacak davet-lerin artacağını bildirdi.

Haberin Devamı

Viking ile Gürmar yeşil için el ele

Ege’de doğup büyüyen, yine Ege’ye hizmet için ortak projede buluşan Viking Temizlik Kozmetik ve İzmir’in önde gelen marketler zinciri Gürmar, Çeşme Ildırı mevkiinde bulunan ağaçlandırma sahasına bin fidanlık koru projesine imza attı. Kampanya için düzenlenen protokole Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Metin Gençol, Viking Pazarlama Müdürü Gökçe Hatipoğlu, Satış Müdür Yardımcısı Ali Kurul, Batı Bölge Satış Müdürü Ekrem Akgül, Satış Yöneticisi Serkan Karaman, Gürmar İletişim Uzmanı Gökçen Savran ve İsmail Tepedelenler’in katılımıyla gerçekleştirildi. 1-30 Mayıs arasında Gürmar’da 15 TL’lik Viking ürünü alan İzmirli müşterilere, ağaçlandırma kampanyasına katkılarından dolayı ağaç dikim sertifikası verilecek.
İZMİR DHA