Ege TOYOTA BOROVALI herkesi araba sahibi yapacak

TOYOTA BOROVALI herkesi araba sahibi yapacak

14.05.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Toyota Plaza Borovalı Ege Park Mavişehir’de 2011 araç modellerini ve özel kredi fırsatlarını sizlerle buluşturuyor.

TOYOTA BOROVALI herkesi araba sahibi yapacak

5 bin TL peşinat ve 500 TL’den başlayan taksit seçenekleriyle bütün dikkatleri üzerine topladı. Ege Bölgesi’nde kurulan ilk Toyota Plaza unvanını taşıyan Toyota Plaza Borovalı, Toyota Finans’ın özel kredi seçenekleriyle herkesi araç sahibi yapıyor.

Büyük ilgi gördü

Toyota Plaza Borovalı, Yaris, Auris, Corolla, Verso ve Avensis modelleri için düşük faizli özel kredi seçenekleriyle, Ege Park Mavişehir’de yoğun ilgiyle karşılaştı. Uzun vade seçenekleri ve uygun peşinat ve taksit planlarıyla satışa sunulan 2011 model Toyotalar, sıfır araç sahibi olmak isteyenler için büyük fırsat yarattı.Toyota Finans’ın sunduğu ödeme seçenekleriyle herkesin Toyota sahibi olacak.


Organik Fuarı, İzmir’e yakıştı

Organik sektörünün Türkiye’deki tek ihtisas fuarı olan Ekoloji İzmir 2011 İzmir Organik Ürünler Fuarı, İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda açıldı. İZFAŞ, ASDF Fuarcılık ve Ekolojik Tarım Organizasyonu Derneği (ETO) işbirliği ile İzmir’de ikinci kez organize edilen fuar, 12 15 Mayıs 2011 tarihlerinde açık kalacak. Fuar, gıdadan kozmetiğe, temizlik ürünlerinden bebek ürünlerine kadar pek çok farklı ürün yelpazesiyle dikkat çekiyor. Yerli, yabancı pek çok katılımcı ve ziyaretçiyi bir araya getiren fuar, sektörün tüm aktörlerini İzmir’de tek çatı altında buluşturuyor.