Ege Trafik Canavarı eşleri ayırdı

Trafik Canavarı eşleri ayırdı

21.01.2011 - 01:00 | Son Güncellenme:

Aşırı hız, dikkatsizlik ve iddiaya göre alkol yine felaket getirdi.

Trafik Canavarı eşleri ayırdı

Trafik kazası bu defa eşleri ayırdı. Acının adresi İzmir Adliyesi yakınlarıydı... Alsancak Liman İşletme Müdürlüğü işçilerinden Ercüment Dikbaş (34), hayat arkadaşı Nilgün Dikbaş’la (33) saat 02.00 sıralarında evlerine doğru yola çıktı. Otomobili kullanan Ercüment Dikbaş, Bayraklı Manas Bulvarı’nda gaz pedalına fazla basınca olanlar oldu. Araç savruldu, önce trafik ışıklarına, daha sonra da refüje çıkarak direğe çarptı. Çift kanlar içinde kaldı. Sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından ikisini de hastaneye götürdü. Ancak Ercüment Dikbaş kurtarılamadı. Eşini kaybeden Nilgün Dikbaş’ın ise sağlık durumu iyi. Bu arada otomobilden saçılan boş bira şişeleri sürücü Dikbaş’ın alkollü olabileceğini akla getirdi.


Çekirge, üçüncü kez sıçrayamadı
Torbalı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nda görevli memur U.Ö. (34), engelli çocukları için yardım alan Muharrem (53) ve Ürküş Bent (54) Çifti’nden, üzerlerine kayıtlı mal olduğu gerekçesiyle yardımın kesildiğini kesildiğini ileri sürüp, banka kartını aldı. Bent Çifti polise şikayette bulununca U.Ö.’nün parayı çektiği tespit edildi, saat 22.00’de evinde yakalandı ve tutuklandı.
Zanlı U.Ö. bir ay önce de başka bir engelli ailesinin 250 lirasını yalanla aldığı iddiasıyla yakalanmıştı.


Polisin dikkatiyle hırsız yakalandı
İzmir’in Çankaya Semti’nde saat 17.00 sıralarında Bit Pazarı olarak bilinen işyerlerinin bulunduğu bölgede meydana gelen olayda polis ekibi, cep telefonuyla işyerlerine girip çıkan bir kişinin hareketlerinden şüphelenerek takibe aldı. Bir süre sonra polisin yanına gittiği M.Y.’nin, elindeki cep telefonunun çalıntı olduğunun ortaya çıkması üzerine gözaltına alındı. İşyerinden cep telefonunu çaldığı ileri sürülen ve yaralama suçundan poliste kaydı bulunun M.Y., işlemlerin ardından adliyeye sevkedildi.

Polislere silahla tehdit savurdu
İzmir’in Narlıdere İlçesi’nde beraber apartman yaptırdığı arkadaşıyla alacak meselesi yüzünden tartışan M.S. arkadaşını silahla tehdit etti. Kavganın ardından yaptırdıkları apartman inşaatında birlikte alkol almaya başlayan M.S., arkadaşının şikayeti üzerine gelen polis ekibine tabancasını doğrultarak “Ya kendimi, ya da sizi öldürürüm. Geri çekilin” diye bağırdı. Polisin, takviye isteğiyle olay yerine çok sayıda ekip sevkedildi. Dolandırıldığını öne süren M.S. polisin çabaları sonucu ikna edilerek gözaltına alındı.