Ege Turizmciler fuarda buluştu

Turizmciler fuarda buluştu

25.02.2017 - 04:32 | Son Güncellenme:

Yaz sezonu öncesi turizmin kalbi Kuşadası’nda atmaya başladı. Sektörün önde gelen 100 firması profesyonel alıcılarla, Ege Bölgesi Ağırlama Konaklama Teknolojileri ve Ev Dışı Tüketim Fuarı’nda (Aegean Hosttech) buluştu.

Turizmciler fuarda buluştu

Fuar aynı zamanda güçbirliğine de sahne oldu. Ege’nin turistik kentlerinin belediye başkanları da fuara tam kadro katıldı. Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Ege ekonomisinin temelinde turizm olduğunu, sektörün lokomotifi olarak da Kuşadası, Çeşme, Selçuk’un öne çıktığını belirterek “Turizm sektördü, iki yıldır krizdeyiz. Tabloyu tersine çevirmek için herkes üzerine düşeni yapıyor. Kuşadası ve Türk turizmi, 365 gün hem yerli hem yabancı misafirlerini ağırlamaya hazır” dedi.

Haberin Devamı

Kimler katıldı?

Fuarın açılışına Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı ile Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Kültür ve Turizm eski Bakanı Bahattin Yücel ve firmaların temsilcileri katıldı.

Turizmciler fuarda buluştu