Ege UEFA’dan övgü

UEFA’dan övgü

27.03.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

UEFA Amatör Futbol ve Gençlik Merkezi Başkanı John Delaney, UEFA’nın Türk yöneticisi Servet Yardımcı’yla birlikte Altınordu Kulübü’nü ziyaret etti. Delaney, “Burada gerçek bir vizyon ve futbol felsefesi var” dedi

UEFA’dan övgü

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği’nde (UEFA) Yürütme Komitesi Üyesi, Amatör ve Gençlik Futbolundan Sorumlu Başkan olarak görev yapan John Delaney, İzmir’e gelerek Altınordu organizasyonunu yerinde inceledi. Delaney’e ziyareti boyunca Türkiye Futbol Federasyonu 1. Başkan Vekili ve FIFA-UEFA İlişkileri Sorumlusu Servet Yardımcı eşlik etti.

Haberin Devamı

Benzersiz bir proje

Altınordu’nun bütün yerleşkelerini inceleyen ve tüm yetkililerden bilgiler alan Delaney, Altınordu’nun benzersiz bir değişim projesi olduğuna dikkat çekti. “Altınordu, tesisleri, organizasyon yapısı, planlamalar ve vizyonu ile Avrupa’daki bir çok kulüpten önde, eksiksiz bir proje” saptamasında bulundu. “İzmir’e gelmeden önce bildiklerimle gördüklerim arasında çok büyük farklar var” diyen Delaney, “Böyle bir projeyi anlayabilmek için yerinde incelemek gerekiyor. Burada gerçek bir vizyon ve futbol felsefesi var. 25 futbol sahası, 43 milli futbolcu, Freiburg’a, Roma’ya transfer olan oyuncular, 6 bin 500 futbol okulu öğrencisi. Bu projeyi anlatmak ve UEFA ile neler yapılacağına bakmak artık benim görevim” diye konuştu. Delaney ve Yardımcı’ya teşekkür eden Başkan Seyit Mehmet Özkan ise şunları söyledi: “Bu ziyareti, Altınordu projesinin tanıtımı ve yurt dışı açılımı bakımından çok önemsiyorum. Delaney, şu anda UEFA’nın gençlik merkezi ve strateji kurulunun dört üyesinden biri. Altınordu projesini böyle bir isme, ilk ağızdan anlatmak ve kendisini ağırlamak Altınordu’nun kilometre taşlarından biri. Sayın Servet Yardımcı’nın girişimleri sayesinde artık UEFA’da bizi tanıyan bir dostumuz oldu.”

Haberin Devamı

UEFA’dan övgü