Ege ‘Ülkemiz için fedakârlığa hazırız’

‘Ülkemiz için fedakârlığa hazırız’

24.08.2018 - 21:51 | Son Güncellenme:

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (İESOB) Başkanı Zekeriya Mutlu ve birlik başkanlarıyla bir araya geldi. Oda Başkanı Mutlu, ziyaretten dolayı memnun olduklarını belirtti, “Ülkemiz için yapılması gereken her türlü fedakârlığa esnaf odaları olarak hazırız” dedi.

‘Ülkemiz için fedakârlığa hazırız’

129 odadan oluşan İESOB’un önemli bir ekonomik gücü ve istihdamı da temsil ettiği bilgisini veren Zekeriya Mutlu, birlik olarak hazırladıkları sorunlar ve çözüm önerilerini içeren bir raporu da Necip Nasır’a verdi. Nasır, esnaf ve sanatkârların sorunlarını ve çözüm önerilerini Meclis’e taşıma sözü verdi.

Haberin Devamı

‘Sorun iletin, beni çalıştırın’

Necip Nasır, İzmir için toplumun tüm kesimlerinin birlikte hareket etmesi gerektiğini vurguladı. TBMM’de Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu üyesi olduğunu da vurgulayan Milletvekili Necip Nasır, şöyle devam etti:
“Halka ve İzmir’e hizmet için kentimizi daha da ileriye taşımak için bu yola çıktım. Toplumun tüm kesimlerini kucaklayan ve onların sorunlarını dinleyen bir anlayışla hareket ediyorum. Sorunlarınızın takipçisi olacağım. Kamuyla ilgili ve mesleki sorunlarınıza ilişkin taleplerinizi bana iletin ve beni çalıştırın.”