Ege UnIversal Ege’de ATAK başlatıyor

UnIversal Ege’de ATAK başlatıyor

23.01.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Dünyanın sayılı sağlık zincirlerinden Universal Hastaneler Grubu, geçtiğimiz yıl Türkiye’deki sağlık sistemine girdi.

UnIversal Ege’de ATAK başlatıyor

İşadamı Azmi Ofluoğlu’na ait hastaneleri de satın alan Universal, Ege Bölgesi’nde dört ayrı hastaneyi baştan sonra yeniliyor. Bu hastanelerin içerisinde İzmir’in en köklü hastanelerinden Özel Ege Sağlık Hastanesi de Universal Özel Ege Sağlık Hastanesi adını aldı.

İlk etapta 4 hastane
Universal Hastaneler Grubu Genel Müdür Yardımcısı ve Ege Bölge Koordinatörü Ulvi Ünal, özel sağlık sektörünün finansman ayağında yabancı ortaklıkların İzmir’de de gündeme gelmeye başladığını belirtti. Universal’in Ege Bölgesi yapılanması içerisinde; eski Ege Sağlık Hastanesi, Universal Manisa Hastanesi, Universal Bodrum Hastanesi ve açılmak üzere olan Universal Kuşadası Hastanesi ile birlikte dört hastane yeralıyor. Ege Bölgesi için toplam 400 yatağa yakın olacaklarını belirten Ünal; lokomotifin İzmir olduğunu söyledi. Ünal; ”Kent Hastanesi, Medical Park gibi ciddi ve dişli rakiplerimiz var. Bunun için çok hızlı biçimde renovasyona giriyoruz. İsmimiz ve logomuz dahi değişiyor. Hastaneye ciddi bir güçlendirme yapıyoruz. Eksik ekipmanları tamamlıyoruz ve bir sene içerisinde de tüm bu projeyi tamamlamayı ümit ediyoruz” dedi.

SGK’lı hastalar kabul edilecek
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile parçalı anlaşma yaptıklarını belirten Ulvi Ünal; “Kardiyoloji, kalp cerrahisi, onkoloji ve acil serviste SGK’lı hasta kabul edeceğiz. Bunların içinde sadece kardiyolojide bir miktar fark ücreti alma hakkımız var onu alacağız. Diğerlerinde hiçbir fark ücreti de alınmayacak.” dedi.