Ege Vah Fırtına vah!

Vah Fırtına vah!

06.04.2017 - 03:59 | Son Güncellenme:

Bülent Buda: Haftalardır uyarıyoruz. Aman dikkat! Biliyoruz üst sıralarla işleri yok.

Vah Fırtına vah

Lakin alt sıralarlada makas giderek kapanıyor. Kadro derinliğine bakıyoruz. Sıralamadaki konumlarına hiç yakışmıyor. Bizim işimiz izlemek sonuçlara bakmak yorumlamak. Takımın büyük çoğunluğunu yıllardır izliyoruz. Kalitelerini biliyoruz o nedenlede geldikleri konuma hiç yakışmadıklarını söyleyebiliyoruz.Uyarı ödevimizi yapıyoruz.

Fatih Tanfer: Geçen haftaki başlığımız ‘Bucaspor Nereye’idi’ Meçhule yolculuk devam ediyor. Nazilli’de yenildi puanı 36’da kaldı. Düşme hattının 6 puan üstünde bu hafta rakip lider İstanbulspor müthiş bir maç işte. Bucaspor yönetimide mali sorunlar haricinde birde takımın ligde tutunmasıyla uğraşıyor. Lig bitimine kadar en az 4 puan alması gerekir. Fikstür dezavantajı var. Ancak Karabük ve T. Büyükçekmece’nin birbirleriyle oynamasıda avantaj. Tehlikenin farkına varalım. Daha büyük bütünleşme birleşme şart diye düşünüyorum.

Haberin Devamı

İsmail Özelçinler: Arka arkaya kaybedilen maçlar sonucunda, 36 puanda çakılıp kalan Bucaspor, 4 hafta öncesine kadar Play Off hesapları yaparken, şimdi ligde kalma yolunda hesaplar yapmaya başladı. Ancak, her şeye rağmen, ben Bucaspor’un bu korkulu ortamdan uzaklaşarak, mevcut ligde kalacağına eminim. Bunun gerçekleşmesi halinde ise yeni Bucaspor yönetiminin en kısa zamanda gelecek sezonun planlarını yapması şart oldu.

Mehmet Demirtaş: Yönetim değişti, ödemeler yapıldı. Bucaspor’da değişen birşey yok Play Off kaçtı, düşme potasıyla puan farkı 6 en azından kalan maçlarda bu ligde kalmak adına mücadele edilsin. Yazık olacak.