Ege Ve Erkan sahnede

Ve Erkan sahnede

13.09.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bir yıllık Karabükspor macerasının ardından yuvaya dönen Erkan Taşkıran, Adana deplasmanında sarı lacivertli formayı terletecek

Ve Erkan sahnede

Adanaspor’la pazartesi günü oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Bucaspor’da, Erkan Taşkıran’ın forma şansı bulması bekleniyor. Bir yıllık Kardemir Karabükspor macerasının ardından transferin son günlerinde yuvaya dönen tecrübeli futbolcu, zorlu deplasmanda formasına kavuşacak.

Haberin Devamı

En önemli kozlardan biri

Transfer döneminde uzun süredir takım antrenmanı yapmadığı için oluşan fiziksel eksikliklerini, milli takım maçları nedeniyle verilen arada kısmen de olsa gideren Erkan, Teknik Direktör Sait Karafırtınalar’ın en önemli kozlarından biri olacak. Öte yandan Avrupa Kulüpler Birliği’yle yapılan anlaşma gereği milli takımlara futbolcu gönderen kulüplere ödemen yapan UEFA’dan, Bucaspor’a da 3 bin 494 Euro verileceği açıklandı. Beşiktaş’ın 670 bin Euro’luk rakamla Türkiye’de ilk sırayı aldığı listede, 17 Türk takımı daha bulunuyor. Sportif Direktör Erman Güraçar, “Sembolik düzeyde bir rakam olmasına rağmen böyle bir listede yer almak gurur verici” dedi.