Ege YALÇIN İMZALADI

YALÇIN İMZALADI

21.06.2008 - 01:00 | Son Güncellenme:

Amatörden aldığı Denizli Bld’yi, 2. Lig’e kadar taşıyan başarılı çalıştırıcı, 11 yıl sonra yuvasına, teknik patron olarak döndü

YALÇIN İMZALADI

De­niz­lis­por yö­ne­ti­mi, ta­kı­mı, es­ki kap­ta­nı Ali Yal­çın’a ema­net et­ti. Genç tek­nik adam, ye­şil-­si­yah­lı ekip­le 5 yıl­lık söz­leş­me im­za­la­dı. Yal­çın, fut­bo­lu bı­rak­tık­tan son­ra, amatörden aldığı De­niz­li B­ld’yi 2. Lig’e ta­şı­ma­yı ba­şar­dı. Yal­çın, “11 yıl ön­ce fut­bol ya­şa­mı­ma nok­ta koy­du­ğum bu oda­da, tek­nik di­rek­tör ola­rak im­za at­ma­nın gu­ru­ru­nu ya­şı­yo­rum. Ba­na gü­ve­nen­le­ri mah­çup et­me­ye­ce­ğim” de­di.

İk trans­fer, sam­ba­cı Couto oldu
De­niz­lis­por, ilk ya­ban­cı trans­fe­ri­ni de ger­çek­leş­tir­di. Bre­zil­ya’da bu­lu­nan Ge­nel Me­na­jer Öz­han Çe­tin, sto­per Iri­ne­u Ca­lix­to Cou­to’ya üç yıl­lık im­za at­tır­dı. Cou­to’nun, 30 Ha­zi­ran’da De­niz­li’ye ge­le­ce­ği bil­di­ril­di. Ya­pı­lan açık­la­ma­da; bon­ser­vis üc­re­ti ve­ril­me­yen Cou­to’nun, 25 ya­şın­da ve 1.86 bo­yun­da ol­du­ğu, Bre­zil­ya’da Cru­ze­ri­o, Fla­men­go, Ju­ven­tus sp, Por­te­kiz’de Bra­ga ve son alarak Aca­de­mi­ca’da for­ma giy­di­ği be­lir­til­di.
Baş­kan Ali İpek, “İyi bir ta­kım ku­rup, adı­mız­dan çok söz et­ti­re­ce­ğiz” de­di. İpek, isim­le­ri­ni açık­la­ma­dı­ğı bir ka­le­ci ve bir for­vet­le de pren­sip an­laş­ma­sı­na var­dık­la­rı­nı, önü­müz­de­ki gün­ler­de söz­leş­me im­za­la­ya­cak­la­rı­nı kay­det­ti.