Ege Yaman çelişki

Yaman çelişki

27.08.2009 - 01:03 | Son Güncellenme:

Göreve geldiğinde, “Benim kurduğum her takım şampiyonluk için yola çıkar” mesajını veren Yaman, Kartal beraberliğinin ardından, “Sezon öncesi üç turnuva kazanmamız şampiyonluğun en güçlü adayı olduğumuz anlamına gelmez” dedi

Yaman çelişki

Bank Asya 1. Ligi’ndeki ilk maçında Kartalspor’la berabere kalarak şok yaşayan Altay’da şimdi de hedef tartışması gündemde. Başkan Niyazi Konuşmaz her fırsatta direkt Süper Lig’e çıkacaklarını açıklarken göreve geldiğinde, “Kurduğum her takım şampiyonluk için yola çıkar” mesajını veren Teknik Direktör Fuat Yaman frene bastı. “Sezon öncesi üç turnuva kazandık ama bu şampiyonluğun en güçlü adayı olduğumuz anlamına gelmez” diyen Yaman, Başkan Konuşmaz’ın takımı motive etmek için iddialı konuştuğunu belirterek, “Biz teknik adamlar temkinli davranmak zorundayız” şeklinde konuştu.
Hasan Uğur ve Zafer Biryol’un transferiyle gol bölgelerinde yaşanan sorunu çözmeyi umduklarını dile getiren Fuat Yaman şunları söyledi: “Hücum hattımız zengin olmasına rağmen bu bölgede sıkıntı yaşıyorduk. Dikkat edilirse, hazırlık döneminde oynadığımız maçlarda goller genellikle orta sahada görev yapan oyunculardan gelmişti. Hasan ve Zafer’in önemli bir eksiği gidereceğine inanıyorum. “Her takımda uyum sorunu atlatılana kadar 4-5 hafta sıkıntı olur. Ama benim böyle bir krediye ihtiyacım yok.”

Haberin Devamı

Ufuk ve Özkan yolcuYeni transferlerle kadrodaki oyuncu sayısı 29’a çıkarken, Fuat Yaman 4 futbolcunun biletini kesmeye hazırlanıyor. 4 kaleciden birini eledikten sonra 3 futbolcuyu kadrodan göndereceğini söyleyen Yaman, “Gidecekler arkadaşlar forvet hattından olabilir” dedi. Yaman isim vermekten kaçınırken, Başkan Niyazi Konuşmaz, sakatlıkları nedeniyle verim alamadıkları Ufuk ve Özkan’la yolların ayrıldığını açıkladı.