Ege Yapı Fuarı’nda ilginç ritim gösterisi

Yapı Fuarı’nda ilginç ritim gösterisi

15.05.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

İzmirli Ege Yıldız, İstanbul’da 5-9 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen 33’üncü Yapı Fuarı’nda adeta gövde gösterisi yaptı.

Yapı Fuarı’nda  ilginç ritim gösterisi

Yurtiçiden ve dışından; kamu kurumları ve inşaat firmaları temsilcilerinin, bayilerin, tesisatçıların ve müteahhitlerin büyük ilgi gösterdiği Ege Yıldız standında, alt ve üstyapı, ziraat grubu ürünleri ve yedek parçaları sergilendi. Pek çok yeni iş bağlantısı kuruldu. Oğulcan Kuş’un, boruları kullanarak yaptığı ritim şov da büyük beğeniyle izlendi.

Haberin Devamı

Berk Optik’ten 2010 yaz koleksiyonu
EGİAD Sektör Tanıtım ve İşbirliği günlerine katılan Berk Optik, dünyaca ünlü gözlük firmalarının 2010 yaz koleksiyonunu İzmirlilerin beğenisine sundu. Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun da takip ettiği fuarın çok verimli geçtiğini söyleyen Berk Optik’in sahibi Levent Pala, “Üyelerimiz arasında tanıtım ve ticari faaliyet bu fuarda gerçekleşiyor. EGİAD üyelerinin ticari beraberliğini kaynaştırıyor ve her geçen yıl katılımcı sayısı artıyor” dedi.

100 liralık akaryakıt alana özel hediyeler
Petrol Ofisi’nin Seferihisar bayilerinden Uçak Kardeşler, akaryakıt devinin düzenlediği kampanya sayesinde müşterilerinin ev ekonomilerine büyük katkı sağlıyor. Positive Card’la tek seferde 100 lira ve üzeri akaryakıt ya da madeni yağ alan herkese; çatal, bıçak ve kaşıktan oluşan Emsan 3’lü set hediye ediliyor. 100 liralık otogaz alanlar ise porselen tabak kazanıyor. Çocuklara oyun parkı, dinlence alanları ve oto yıkama bölümüyle de hizmet veren Uçak Kardeşler’de, yetkililer, kampanyanın büyük ilgi gördüğünü söylüyor.

Haberin Devamı

Güçlü firmalar, Ran Lojistik’i İzmir’e çekti
Sektörün lider kuruluşlarından Ran Lojistik Hizmetleri, İzmir’de şube açtı. Movenpick Otel Mistral Bar’da düzenlenen kokteylde firma Yönetim Kurulu Başkanı Ramiz Benli, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mali ve İdari İşlerden sorumlu Bülent Görer ve İzmir Şube Müdürü Batu Gürseler ev sahipliği yaptı. Yatırımlara devam ettiklerini belirten Görer, “İzmir’in güçlü firmaları bizi buraya çekti. İzmir’de uluslararası taşımacılık alanında faaliyetler yapacağız” dedi.