Ege Yaşar Topluluğu, Pınar ve DYO’yla yine fuarda

Yaşar Topluluğu, Pınar ve DYO’yla yine fuarda

24.08.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Yaşar Topluluğu bu yıl da İzmir Fuarı’nda... 22 şirketi, 19 fabrikası, iki vakfı ve yaklaşık 6 bin 300 kişiye sağladığı doğrudan istihdamla Türkiye’nin lider ekonomik aktörlerinden biri olan Yaşar Topluluğu, Pınar ve DYO stantlarında ziyaretçilerini ağırlayacak.

Yaşar Topluluğu, Pınar ve DYO’yla yine fuarda

Pınar markasıyla tüketicilerin beğenisine sunulan yeni ürünlerin tadım aktivitelerinin gerçekleştirileceği stantları gezenlere Pınar Çocuk Ballı Devam Sütü, Kido aromalı sütler, limonata, meyve suları ve peynir çeşitleri sunulacak. DYO da GSM altyapısını kullanarak puan ve hediye kazandırma özelliğiyle Türkiye’de bir ilk olan DYOLOG’u ve 105 renkten oluşan DYO Renk Festivali kartelasını daha geniş kitlelere tanıtacak. Minikleri de unutmayan Yaşar Topluluğu, onlar için keyifli aktiviteler organize edecek. Pınar Balık Şefi’yle bir araya gelinerek balığın lezzeti birlikte keşfedilecek.

Haberin Devamı

Agora’dan 75 liraya üç kıtada tatil yapma şansı
Balçova’daki Agora Alışveriş Merkezi çekiliş kampanyalarına bir yenisini ekledi. Golden Bay Tour işbirliğiyle üç farklı kıtada tatil imkanı sunuluyor. 20 Ağustos-19 Eylül tarihleri arasında günlük toplam 75 TL ve üzeri alışveriş yapan üç çifti Batı Amerika, bir çifti Güney Amerika, bir çifti ise Uzakdoğu turu kazanma şansı bekliyor. Dünyanın en güzel şehirlerinde tatil yapma fırsatı sunan kampanyada kazanan talihlileri 8 gece 9 gün Los Angeles, Las Vegas ve San Francisco’yu kapsayan bir Amerika turunun yanı sıra Rio de Janeiro, Buenos Aires’i içeren egzotik Güney Amerika turu bekliyor. Diğer şanslı çiftin gideceği Uzakdoğu seyahati ise 9 gece 10 günden oluşan Hong Kong, Singapur ve Bangkok’u kapsıyor. Talihliler, 27 Eylül saat 15.00’te Milli Piyango İdaresi yetkilisi ve noter huzurunda yapılacak çekilişle belirlenecek.