Ege YASİN GÜN SAYIYOR

YASİN GÜN SAYIYOR

29.06.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Karabükspor’un gol kralı Yasin Avcı Göztepe ile anlaştı. Henüz imza atmayan tecrübeli futbolcu, sarı kırmızılı formayı giymek için sabırsızlanıyor

YASİN GÜN SAYIYOR

Göztepe’nin, santrfor Tayfun Özkan’ın gönderilmesinin yankıları devam ederken, sarı kırmızılı takım Yasin Avcı gibi yetenekli bir oyuncuyu kadrosuna kattı. Üç yıllık anlaşmaya varmasına rağmen henüz Göztepe ile sözleşme imzalamayan tecrübeli futbolcu, sarı kırmızılı formayı giyeceği günü sabırsızlıkla bekliyor. Futbol Direktörü Ali Gültiken’le el sıkışan Karabüksporlu Yasin Avcı, Göztepe’nin yeni avcısı olacak. 28 yaşındaki Yasin, “Göztepe’yle üç yıllık anlaşma yaptım. Birçok kulüpten teklif almama rağmen, Göztepe formasını giymek istediğim için hiçbiriyle görüşme bile yapmadım” dedi.

Bonservisi 100 bin lira
Bonservis sorunu çözülür çözülmez Göztepe’yle sözleşme imzalayıp İzmir’e dönmek için sabırsızlandığını belirten Yasin, “Altay’dan sıkıntılı ayrılmıştım. İzmir’e daha tecrübeli dönecek olmanın heyecanını yaşıyorum. Beklentinin yüksek olduğunun da farkındayım” diye konuştu. Göztepe’nin, Çaykur Rize, Elazığ, Boluspor ve Denizlispor’un da ısrarla istediği futbolcunun 100 bin TL’lik bonservis bedelini ödemesi bekleniyor.

Antrenmana 19 kişi katıldı

Bank Asya 1. Ligi’nin yeni takımı Göztepe, yeni sezon hazırlıklarına 19 kişilik kadrosuyla başladı. İnciraltı’ndaki çalışmada Özcan Kızıltan ve futbolcuların oldukça neşeliydi. Göztepe’nin yeni transferleri Bülent Bal (Karabük), Şamil (İskenderun), Gürhan (Bugsaş), Evren (Ç. Rize), Ulaç (Körfezspor), Emre (Sandhausen), Yüksel (Altay) ve Ömer de (Bolu) antrenmana çıktı. Transfer döneminde 14 futbolcuyu gönderip geçen sezondan 12 ismi kadrosunda tutan Göz Göz’de, 18 yaşındaki Oğuzhan A 2 takımına gitti. Göztepe’nin el sıkıştığı Eskişehirli Adem Sarı, Mersinli Fuat, Karabüklü Yasin ve Kasımpaşalı Korhan’ın da akında gelmesi bekleniyor.