Ege Yemek yemek İSTİYORUM

Yemek yemek İSTİYORUM

19.05.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Fidan Battal, üç yıl önce, çene kemiğindeki tümör yüzünden yüzünün yarısını kaybetti. Şimdi mamayla besleniyor. Fidan Hanım, kendisini kurtaracak doktor arıyor

Yemek yemek İSTİYORUM

Fidan Battal, 36 yaşında... Alımlı bir kadındı. Çene kemiğindeki tümörden kurtulmak için ameliyat oldu, yüzünün yarısını kaybetti. Yüzünün kurtarılması amacıyla üç kez daha ameliyat masasına yatırıldı. Sonuç, hiç de beklendiği gibi olmadı. Fidan Hanım şimdi, midesine bağlanan hortum vasıtasıyla mamayla besleniyor.
Yemek yemek istiyorum” diye haykıran Fidan Hanım, “Beni tekrar yemek yiyecek hale getirecek çene ya da plastik cerrah bir doktor arıyorum. Kapısını çaldığım doktorlar, ‘Seni bu hale kim getirdiyse, ona git’ diyor. Doktoruma gidiyorum, ‘Tıbben yapacak bir şey kalmadı’ sözleriyle beni başından savıyor. Beni kurtaracak, hayata bağlayacak bir doktor yok mu?” diyor.

Doku alındı

Evli, bir çocuk annesi Fidan Battal, üç yıl önce Ege Üniversitesi Hastanesi’nde ameliyat olduğunu, daha sonra çok mutsuz günler geçirdiğini anlattı. Üç ay yoğun bakımda kaldığını, kemoterapi almaya başladığını da kaydeden Battal, artık elmayı kütür kütür ısırmayı hayal ediyor. Ankara Numune Hastanesi’nde yapılan son ameliyatta, sol bacağından kemikli doku alındı, Fidan Battal’ın tümör nedeniyle kaybettiği yanağının yerine nakledildi.

‘Borç nedeniyle fuhuş yapıyoruz’

İzmir, Çeşme, Manisa ve Akhisar’da düzenlenen eşzamanlı oparesyonda, kadın zanlı 40 yaşındaki S.D’nin liderliğindeki toplam 15 kişi, zor durumda olan 22 kadına fuhuş yaptırmaktan yakalandı. Mağdur kadınlardan birinin 17 yaşında, çoğunun dul olduğu ve kredi kartı borçlarını ödeyemedikleri için fuhuş yaptıkları gerçeği ortaya çıktı. 22 kadın, serbest bırakıldı.

Bornova’da molotoflu saldırı

Bornova’da kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, bir markete ve önünde park halinde duran otomobile molotof kokteyli atıp kaçtı. Marketin camları kırılırken, otomobil tamamen yandı. Olay, sabaha karşı Mevlana Mahallesi’nde meydana geldi. Zanlılar, marketin camına molotof kokteyli attıktan sonra marketin önündeki, Ozan Böyük’e ait 35 RV 589 plakalı otomobile de bir molotof kokteyli atıp kayıplara karıştı. İtfaiyenin söndürdüğü araç, kullanılmaz hale geldi.