Ege YEN KONYA'YI DÖN KÖŞEYİ

YEN KONYA'YI DÖN KÖŞEYİ

06.10.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Geçen hafta Denizli’ye boyun eğen sarı kırmızılı takım, son iki maçını kazanarak tırmanışa geçen rakibi karşısında en büyük kozu taraftarı olacak

YEN KONYAYI DÖN KÖŞEYİ


Göztepe, PTT 1. Ligi’nde bugün altıncı maçında Torku Konyaspor ile kozlarını paylaşacak. Ligin pahalı kadrolarından birini oluşturmasına rağmen ilk 5 haftada 4 yenilgi alarak dibe sürüklenen Göztepe, bugün Atatürk Stadı’nda son iki maçını kazanan Konyaspor’u ağırlayacak. Saat 19.00’da başlayacak karşılaşmayı Taner Gizlenci, Neşet Merdin, Uygar Bebek hakem üçlüsü yönetecek. Göztepe Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, Çaykur Rizespor galibiyetiyle rahat bir soluk almıştı. Tecrübeli teknik adam, son Denizli yenilgisinden sonra bu maça da diken üstünde çıkacak.

Haberin Devamı

Takımına güveniyor
Göz-Göz, Torku Konyaspor’u yendiği taktirde, üzerindeki karabulutları dağıtacak. Aksi bir sonuçta eleştiri okları yine Hüseyin Kalpar’a yönelecek. Başkan İmam Altınbaş’ın verdiği destekle moral bulan, hafta içinde yaptığı açıklamalarda taraftarları desteğe davet eden Kalpar, “Camiamıza galibiyet sevinci yaşatacağız. Oyuncularıma güveniyorum. Torku Konyaspor’u yenerek gerçek gücümüzü göstereceğiz” dedi.

Açık tribün bileti 10 TL

Göztepe’de sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor. Buval, yine hücumda takımın en önemli gol silahı olacak. Bu arada bilet fiyatları da açıklandı. Açık tribün bileti 10, kapalı 20 lira. Öte yandan kadro dışı kaldıktan sonra kulüp bulamayan ve altyapıyla çalışan isimlerden Emre, yönetimle sözleşmesinin feshedilmesi konusunda anlaştı. Önder Turacı da bonservisini almaya çalışıyor.