Ege Yepyeni bir İzmir için geliyoruz

Yepyeni bir İzmir için geliyoruz

13.03.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

Kadifekale ve Bayraklı’da vatandaşlarla buluşan AK Parti Büyükşehir adayı Nihat Zeybekci: 1 Nisan’dan sonra hizmet seferberliği başlayacak. Zeybekci geldi, İzmir’de her şey değişti, dertler bitti dedirteceğiz

Yepyeni bir İzmir için geliyoruz

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, iki miting birden düzenledi. Bayraklı ve Kadifekale’de vatandaşlarla buluşan Zeybekci’yi coşkulu bir kalabalık karşıladı.
Bayraklı mitinginde sahneye İçişleri Bakanı Soylu’yla çıkan Zeybekci, İzmir’in kaybettiği zamanı 5 yılda kazandıracaklarını, İzmirliler “varız” diyorsa bu işin bittiğini söyledi.
Zeybekci, İzmir’in sorunlarını bildiklerini, çarpık yapılaşmayı yerinde dönüşümle çözeceklerini kaydetti. İzmir’e, çöplerini dağlara atan şehir dedirtmeyeceklerini, sıfır atık modeliyle ayrıştırmayla bazılarını ekonomiye kazandıracaklarını, kalanını modern depolama tekniğiyle elektrik üreteceklerini dile getiren Zeybekci, tramvayın Karşıyaka-Alsancak hattını birleştireceğini dile getirdi.

Haberin Devamı

‘Çukur kalmayacak’

Kadifekale’de, surlar önünde halka hitap eden Zeybekci, ‘İzmir’in efesi Nihat Zeybekci’ sloganıyla karşılandı. Her yağmurda şehri kanalizasyon bastığını, sabah ve akşam İzmir trafiğine çıkılamadığını söyleyen Zeybekci, Kadifekale’de gençlerin ve çocukların gidebileceği spor salonu, ailelerin gidebileceği bir parkın olmadığını anlattı. 1 Nisan’dan sonra “Zeybekci geldi her şey değişti, dertler bitti” sözünü söylettireceklerini belirten Zeybekci, “Alsancak’ta, Bostanlı’da ne varsa Kadifekale’de de olacak. Yapamayan, o koltukta oturamayacak” diye konuştu.
Gıda Çarşısı ve İnşaatçılar Çarşısı’nı gezen Nihat Zeybekci, esnaf ve vatandaşla sohbet etti. Yolların bozukluğundan, otopark yoksunluğundan şikâyet eden esnaf, müşterilerinin çarşıya gelmek istemediğinden dert yandı. Nihat Zeybekci, otopark ve çukur sorununu hızlı bir şekilde gidermek için projeler hazırladıklarını, 1 Nisan’dan itibaren hizmet seferberliğinin yaşanacağını söyledi.

Haberin Devamı

Aslan'ın emrindeyim

Bayraklı Sevgi Yolu’nda halkla buluşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Bayraklı’da güçlü bir değişime imza atacağına inandığım Ali Aslan’ın emrindeyim” dedi.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, seçime sayılı günler kala Bayraklı Sevgi Yolu’nda vatandaşlara ve partililere seslendi, “Adayımız Ali Aslan’ın emrindeyim” dedi. Aslan’a oy isteyen Soylu, “Kendisi; namuslu, dürüst, işinin ehli ve Bayraklı’ya yakışan birisi. İlçede güçlü bir değişime imza atacağına inanıyorum” dedi. Bakan Soylu, “Emrindeyim, emrindeyim, emrindeyim” diyerek Ali Aslan’ın arkasında olduğuna vurgu yaptı; programın ardından vatandaşların arasına girerek onlarla selamlaştı.