Ege Yıl sonu resitalinde unutulmaz dakikalar

Yıl sonu resitalinde unutulmaz dakikalar

06.07.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

.

Yıl sonu resitalinde unutulmaz dakikalar

Ulusal ve uluslararası birçok başarıya imza atan Aras Deniz Sipahi Piyano Akademisi, düzenlediği etkenlikte 500 sanatseveri ağırladı

Haberin Devamı

Alsancak ve Güzelbahçe şubelerinde geleceğin sanatçılarını yetiştiren Aras Deniz Sipahi Piyano Akademisi (ADS) yıl sonu resitali, Türk-Amerikan Derneği Konser Salonu’nda gerçekleşti.

Yıl sonu resitalinde unutulmaz dakikalar

Öğrencilerine her fırsatta sahne deneyimi yaşattıkları için mutlu olduklarını ifade eden Kurucu Aras Deniz Sipahi, yıl boyunca verdiği değerli destekleriyle kendilerini onurlandıran piyanist Gülsin Onay’a teşekkür etti. Sipahi sözlerine şöyle devam etti:

Yurt dışı başarıları

“Önümüzdeki yıl üniversite eğitimine Hollanda’da devam edecek olan öğrencimiz Ege Gür, London College of Music Grade 8 sertifikası ile, Hollanda hükümetinden 5.000 Euro burs aldı.

Günümüz artık diploma ve sertifika çağı, bu anlamda çocuklarımızın CV’lerini sanatsal yönden ne kadar beslersek, uzun vadede gerek eğitim hayatlarında, gerek sosyal hayatlarında daima kazanacaklarını düşünüyoruz. Aynı zamanda Milli Eğitim Bakanlığına bağlı bir kurumuz. Öğrencilerimizi, M.E.B Usta Öğretici Diploma programı sınavlarına hazırlıyoruz.”

Haberin Devamı

Yıl sonu resitalinde unutulmaz dakikalar