Ege Yıldırım tünel için geliyor

Yıldırım tünel için geliyor

21.09.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, cuma günü Konak Tüneli’nin temelini atmak için geleceği İzmir’de iki gün kalacak.

Yıldırım tünel için geliyor

Ulaştırma bakanı Binali Yıldırım, cuma günü saat 11.00’de Kültürpark’ta “7. Uluslararası Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı”nın açılını yapacak, saat 15.00’te Yeşildere Mehmetçik Parkı’nda düzenlenecek törende Konak Tüneli’nin temelini atacak. Bin 600 metre uzunluğunda, yaklaşık 120 milyon liraya mal olacak tünelin en fazla üç yıl içinde bitirilmesi planlanıyor. Tünelin çıkış noktası Konak Bahri Baba Parkı olacak.
Bakan Yıldırım, Konak Tüneli temelini attıktan sonra saat 16.00’da Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenme Programı (KKYDP) kapsamında alet, ekipman ve makine dağıtımını gerçekleştirecek.
Bakan Yıldırım, cumartesi günü saat 10.00’da Türk Telekom Şirketi’ne ait olan ASSİSTT Müşteri Hizmetleri ve Çağrı Merkezi’nde iş başlama törenine katılacak, saat 14.00’da Tüm Bürokrat ve İşadamları Derneği ve Hizmet Gönüllüleri Konfederasyonu tarafından düzenlenen “İzmir’in geleceği” konulu toplantıda konuşmacı olarak katılacak.
Bakan yıldırım, saat 16.30’da, Bornova Belediyesi Meclis Üyesi İlhan Kaya’nın oğlu Yusuf Kaya’nın Balçova Kaya Termal Otel’deki nikah törenine şahitlik edecek.