Ege Yine rakip oldular

Yine rakip oldular

30.01.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

CHP’nin Ödemiş’te Cumhur Şener’i adaylıktan çekip eski Belediye Başkanı Mehmet Eriş’i (61) aday göstermesi, eski rakipleri karşı karşıya getirdi.

Yine rakip oldular

CHP’nin Ödemiş’te Cumhur Şener’i adaylıktan çekip eski Belediye Başkanı Mehmet Eriş’i (61) aday göstermesi, eski rakipleri karşı karşıya getirdi. 1994 yerel seçimlerinde CHP’nin adayı olan Eriş, şuanda AK Parti’nin Ödemiş adayı olan Münir Bezmez (58) ile yarıştı. DYP’den aday olan Bezmez, seçimin kazananı oldu. Eriş ise, Bezmez’in aday olmadığı 1999’daki seçimde CHP’den yarışa girdi ve kazandı.

Haberin Devamı

‘İnsana yatırım’

25 yıl önce olduğu gibi saygı içerisinde bir seçim süreci geçireceklerini belirten Eriş, “24 yıl önce seçimi Münir Bey’e karşı kaybetmiştim ama bu sefer kazanacağım. Ödemiş’i çok iyi biliyorum. Yıllardır günlük hayatın içerisindeyim. Bizim başkanlığımız döneminde hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek. Çocuklarımız, gençlerimiz için projelerimiz var. Binalar, yollar her zaman yapılır. Asıl olan insana yatırım yapmak” diye konuştu.

Kazanacağız

1994’te ilk belediye başkanı olduğundaki heyecanını koruduğunu vurgulayan Bezmez de, “58 yaşındayım, 25 yıl önce en genç belediye başkan adayı bendim, yine öyleyim. Aynı heyecanımı koruyorum. Artık tecrübem de var. AK Parti olarak Ödemiş’te seçimi kazanacağız” dedi.