Ege ‘Yollarımız modernleşiyor’

‘Yollarımız modernleşiyor’

27.02.2018 - 01:07 | Son Güncellenme:

Muğla Büyükşehir Belediyesi, yeni hastaneye ulaşımı kolaylaştırmak için yol yapım çalışmalarına başladı. Başkan Gürün, “Yollarımız modernleşecek” dedi

‘Yollarımız modernleşiyor’

Muğla Büyükşehir Belediyesi, yeni açılan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ulaşımın farklı yollardan sağlanması ve trafik sorununun azaltılması amacıyla Menteşe ilçesi Akkaya kavşağı yönünden yaklaşık 4 kilometrelik yol yapım çalışmasına başladı. Yeni yol çalışmasıyla Aydın, Yatağan güzergahından ve yapımı devam eden Menteşe şehirlerarası otogarından yeni hastaneye direk ulaşılabilecek.

Haberin Devamı

360 milyonluk yatırım

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün çalışmaları yerinde inceledi, çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.
Kurulduğu günden bu yana il genelinde 360 milyon lira yatırımla 2 bin 120 kilometre yol yaptıklarını vurgulayan Başkan Gürün, “Yolları daha güvenli ve modern hale getirebilmek için çalışıyoruz. Yeni yol çalışması ile ayrıca Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine giden yolların arttırılması ve meydana gelebilecek trafik sorunları nedeniyle vatandaşların hastane ulaşımda yaşayabileceği sorunların önüne geçilmesi hedefleniyor” diye konuştu.