Ege Yolumuz uzun hedefimiz büyük

Yolumuz uzun hedefimiz büyük

25.05.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

MÜSİAD İzmir Şubesi geleneksel iftarı, iş dünyası ve kentin kanaat önderlerini bir araya getirdi. Şube Başkanı Bilal Saygılı, “300 üyemiz ülkemiz için çalışıyor” dedi.

Yolumuz uzun hedefimiz büyük

MÜSİAD İzmir Şubesi, Kaya İzmir Termal Oteli Kongre Merkezi’ndeki geleneksel iftar programında politika ve iş dünyasının önde gelen isimleri bir araya geldi. Geceye, İzmir Valisi Erol Ayyıldız, Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, kentteki üniversitelerin rektörleri, AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, STK yöneticileri, iş insanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Haberin Devamı

Açılış konuşmasını yapan MÜSİAD İzmir Başkanı Bilal Saygılı, İzmir’de 300 üye ve 26 bin kişiye istihdam sağlayan yapıları ile bölge ve ülke adına güzel işler yapma çabasında olduklarını belirtti, “İzmir ve Ege Bölgesi’nde enerjiden tarımdan sanayiye kadar her alanda üreen güçlü Türkiye için hizmet vermeye devam edeceğiz” diye konuştu. MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan da, “Yolumuz uzun, hedeflerimiz büyük. Bu hedeflere kararlılıkla hep beraber yürüyeceğiz. MÜSİAD demek memleket sevdası demektir” dedi.

İstihdam mesajı

İzmir Valisi Erol Ayyıldız ise dünyadaki ve bölgedeki en büyük ihtiyacın istihdam yaratmak olduğunu dile getirdi, “Eğer fırsatınız varsa, zarar da etmiyorsanız ekonomiye sahip çıkın” ifadelerini kullandı. MÜSİAD’ı ‘29 yıllık yağız bir delikanlı’ olarak nitelendiren Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya da “Neler başardığınızı ve hedeflediğinizi büyük bir memnuniyet ve gururla izliyoruz. Bu gurur tablolarının ülkemizdeki iş insanlarına örnek olmasınıdiliyorum” dedi.

Haberin Devamı

Gecenin sonunda MÜSİAD İzmir Başkanı Bilal Saygılı tarafından İzmir Valisi Erol Ayyıldız, Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan ve geceye katkı veren üyelere hediye takdim edildi.