Ege Yusuf’a Kartal pençesi!

Yusuf’a Kartal pençesi!

26.05.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Geçen sezon Çağlar Söyüncü’yü Freiburg’a, Cengiz Ünider’i de Süper Lig ekiplerinden Başakşehir’e gönderen Altınordu’nun kadrosundaki Yusuf Acer için Beşiktaş’ın devreye girdiği öğrenildi

Yusuf’a  Kartal pençesi

TFF 1. Lig’de yabancı futbolcu oynatmadan, altyapısından yetişen gençlerin ağırlıkta olduğu kadrosuyla Play Off’u averajla kaçıran Altınordu’nun sol beki Yusuf Acer için Süper Lig ekiplerinin nabız yokladığı öğrenildi. Genç savunmacı için Beşiktaş’ın İzmir ekibine 600 bin euro teklif ettiği iddia edilirken, Galatasaray’ın da ismi bir süre önce Yusuf’la birlikte anılmıştı. Bu sezon 29 karşılaşmada görev alan Yusuf’un kulübeyle sözleşmesi 2019’da sona erecek.

Haberin Devamı

Trabzon da izliyor

Altınordu’da profesyonel olan 20 yaşındaki futbolcu, şimdiye kadar TFF 1. Lig’de 51 maçta oynadı. Yusuf’u Süper Lig’den Trabzonspor ve Kardemir Karabükspor’un da izlediği belirtilirken, Başkan Seyit Mehmet Özkan’ın genç oyuncuyu kendini geliştirmesi adına forma şansı bulabileceği bir kulübe göndermeyi planladığı bildirildi. Altınordu, geçen sezon Çağlar Söyüncü’yü Freiburg’a, Cengiz Ünder’i ise Medipol Başakşehir’e satmıştı.