Ege Yüzde 10 peşinatla konak sahibi olun

Yüzde 10 peşinatla konak sahibi olun

10.10.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Ege-Koop Dört Mevsim Konakları’nda örnek villa tamamlandı. Cennet doğanın kucağındaki projede uygun koşullarla konak sahibi olma fırsatı da sunuldu

Yüzde 10 peşinatla konak sahibi olun

Güzellikleri baş döndürdü
EGE-KOOP, Güzelbahçe’yle Urla arasındaki Dört Mevsim Konakları’nın inşaatını da tüm hızıyla sürdürüyor. 136 lüks konaklık projede örnek villa hazırlandı. İş, siyaset, sanat, medya ve bilim dünyasından çok sayıda ismin katıldığı kokteylle beğeniye sunuldu, hayran bıraktı. Urla Körfezi ve adalar manzarası karşısında, yemyeşil ormanın ortasında 130 dönüme kurulan Dört Mevsim Konakları, güzellikleriyle büyüledi.
Yüzde 0.79’la banka kredisi
GENEL Başkan Hüseyin Aslan, İzmir’in yanı başında, cennet doğanın kucağında çok özel bir yaşam alanı oluşturduklarını söyledi. Aslan, bu ayrıcalıklı projede yer almak isteyenleri cazip koşulların beklediğini anlattı, şöyle konuştu: “Emsallerinden yüzde 40 ucuz olan konaklar için yüzde 10 peşinat yetiyor. Sonra ise Vakıfbank’la anlaşmamızın sonucu olan yüzde 0.79 faizle başlayan kredi imkanımız var.”


Her şeyiyle özel
Dört Mevsim Konakları’nda 483-bin 196 metrekare arsalar üzerindeki konaklar 220-356 metrekare arasında değişiyor. Projede yüzme havuzları, hobi bahçeleri, sauna, spor ve sosyal aktivite merkezleri bulunuyor. Kişi başına 750-850 metrekare yeşil alan düşüyor. Çevresi de zeytin ve çam ağaçlarıyla kaplı.


24 ayda teslim
Zeytin, Çamlı, Yağmur konak tiplerinin yer aldığı Ege-Koop Dört Mevsim Konakları pek çok lüks konak projesine göre yüzde 40 daha avantajlı fiyat seçenekleriyle beğeni kazandı. Toplam 136 konağın kaba inşaatlarının 2011 yılında tamamlanması, 24 ayda da sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.