Ege Zincirleme kaza: 16 yaralı

Zincirleme kaza: 16 yaralı

28.12.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Denizli’de 11 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında toplam 16 kişi yaralandı.

Zincirleme kaza: 16 yaralı

Kaza, Denizli-Ankara Karayolu Pamukkale Kavşağı’nda dün saat 08.00 sıralarında meydana geldi. Bir tekstil firmasında çalışan işçileri taşıyan Hasan Yılmaz (41) yönetimindeki 20 S 0921 plakalı servis otobüsüyle Organize Sanayi istikametine giderken, direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otobüs, kırmızı ışıkta bekleyen Refik İçen’in kullandığı 20 AKV 84 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle yan dönen otomobil de önünde bekleyen diğer araçlara arkadan çarptı. Kazaya karışan toplam 11 araçta maddi hasar oluştu. 16 yaralı, ayakta tedavi edildikten sonra taburcu oldu.

Haberin Devamı

İnşaatta 7. kattan düştü
Denizli’de, çalıştığı inşaatın 7’nci katından düşen, belediyeden emekli Rafet Yener, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Evli ve iki çocuk babası Rafet Yener, 950 TL olan emekli maaşı ile geçinemeyince, inşaat işçisi olarak çalışmaya başladı. Merkez Efendi Mahallesi, 29 Ekim Bulvarı’ndaki bir hastanenin inşatının 7’nci katından kalıp sökerken dengesini kaybedip düştü. Ağır yaralanan Rafet Yener, hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı.

Akhisar’da sigara baskını
Son haftalarda kaçak sigara operasyonları birbirini izlerken, Akhisar’da, polisin takibine takılan H.Y. isimli bir kişinin aracında, 5 bin paket sigara ele geçirildi. Ekipler, aracında çuvallar halinde 5 bin paket sigara bulunan H.Y’yi, alınan ifadesinin ardından, Akhisar Cumhuriyet Savcılığı’na sevk etti. Akhisar Emniyet Müdürlüğü ekipleri, geçtiğimiz hafta da bandrolsüz 3 bin paket sigarayı, piyasaya sürülmeden ele geçirmişti.
HALDUN AKYÜZ Akhisar DHA

Haberin Devamı

Yakınlarından helallik istedi, intihar etti

Denizli’de, eşinin boşanma davası açtığını öğrenen bir çocuk babası 30 yaşındaki Turgay Keskin yalnız yaşadığı evin mutfağında kendini tavandaki boruya iple asıp canına kıydı. Olay, Aktepe Mahallesi’ndeki TOKİ konutlarında meydana geldi. Bir pidecide garson olarak çalışan Turgay Keskin, ailevi nedenlerden dolayı 2 aydır eşi E.K. ile ayrı yaşamaya başladı. Eşinin boşanma davası açtığını öğrenen bir çocuk babası Keskin, yakınlarını cep telefonundan arayıp helallik istedi. Ardından cep telefonunu kapatan genç adam, iddiaya göre evin mutfağında kendini tavana iple astı. Yakınları cep telefonundan Keskin’e ulaşamayınca polise haber verip olay yerine gitti. Eve giren polis, Keskin’in cansız bedeniyle karşılaştı.