Ege ZOR PAZAR

ZOR PAZAR

27.03.2011 - 01:00 | Son Güncellenme:

Bank Asya 1. Ligi’nde kurtuluş mücadelesi veren Akhisar Bld ile Altay bugün Karadeniz’de terlerken, ilk altı şansı süren Karşıyaka ligin flaş takımı Tavşanlı Linyitspor’u ağırlayacak.

ZOR PAZAR

32 puanı olan Kaf-Kaf, Folkart Alsancak Stadı’nda saat 14.00’te 43 puanı bulunan Tavşanlı’yla kapışacak. Ateş hattındaki takımların nefesini ensesinde hisseden Altay (26), Çaykur Rizespor’a (43) karşı deplasmanda zor bir sınav verecek. Siyah-beyazlı ekipte sakat olan Ufukhan ve Ali Şaşal yok. Akhisar Bld (23) ile Giresunspor’un (22) Giresun’daki randevusunun sonucu diken üstündeki takımları yakından ilgilendiriyor. Bu maç da 14.00’te başlayacak.

Kasaba Başkent’te
İkinci Lig Beyaz Grup’ta Play-Off umudunu sürdüren Turgutluspor, Ankara’da bugün Hacettepe’yle karşılaşacak. Cebeci İnönü Stadı’ndaki karşılaşmanın başlama düdüğü saat 14.30’da çalacak. Mehmet Kara, İhsan Topsakal, Barış Baydemir üçlüsünün yöneteceği maçta sakat olan Çağdaş forma giyemeyecek. Teknik Direktör Burhanettin Basatemur, “Ankara’ya kazanmaya gidiyoruz. Üç puan bizi bir basamak daha yukarı taşıyabilir” dedi.