Gündem Ege'nin Hamsisi 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Ege'nin Hamsisi 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

23.07.2018 - 11:38 | Son Güncellenme:

Ege'nin Hamsisi 2. bölümüyle ekranlara geldi. TRT 1'de izleyicisiyle buluşan Ege'nin Hamsisi yayınlanan 2. bölümü ile de izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı. İşte Ege'nin Hamsisi 3. yeni bölüm fragmanı...

Egenin Hamsisi 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

EGE'NİN HAMSİSİ 2. BÖLÜMDE NELER OLDU?

“Melahat’ın Fendi Şevket’i Yenecek mi?”

“Fırtına Şevket’in Muhlaması” dükkanının açılışında kasaba birbirine girer. Çıkan kargaşada Melahat’ın “Enginarın Kalbi” restoranı büyük hasar görür. Şevket karakolluk olur. Melahat, Şevket’in yaptıklarını yanına bırakmamaya kararlıdır. Ona dava açar. Artık Şevket ve Melahat arasında bir büyük bir savaş başlamıştır. Ancak Melahat’ın bu savaşta hesap edemediği bir şey vardır. Şevket’in oğlu Ömer… Ömer bu savaşta arabulucu görevini farkında olmadan üstlenecektir.

Rize’de kalan Şevket’in ablası Fikret ise Şevket’e küsmüştür. Ama sevdiklerini merak eden Fikret, Şevket’ten haber almak için müthiş bir plan hazırlar. Melahat ve Şevket’in ‘lezzet’ savaşları sürerken Şevket’in kızı Zeynep ile Melahat’ın oğlu Deniz aynı iş yerinde çalışmaya başlarlar. Ailelerine düşkün bu iki genç, anne ve babalarının arasındaki gerginlikten etkilenerek bu tatlı savaşta yeni bir cephe açarlar .”

EGE'NİN HAMSİSİ 3. YENİ BÖLÜM FRAGMANI