Sakarya "Eğitim Ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri"

"Eğitim Ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri"

16.11.2017 - 12:22 | Son Güncellenme:

.

Eğitim Ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri

SAKARYA (AA) - Milli Eğitim Bakanlığınca bu yıl beşincisi düzenlenen "Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri" programı Sakarya'da yapıldı.

Haberin Devamı

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ev sahipliğinde Erenler ilçesinde bir otelde düzenlenen programda, Doğu Marmara Bölgesi'ndeki çeşitli okulların hazırladığı video ve projeler tanıtıldı.

Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu, programda yaptığı knuşmada, dünyada var olan her şeyin eğitimin eseri olduğunu söyledi.

Doktorların, bilim insanlarının ve idarecilerin, eğitimcilerin elinde şekillendiğini anlatan Balkanlıoğlu, şunları kaydetti:

"Bizim için çok küçük olabilecek hareketler öğrencilerin hayatını şekillendirebiliyor, biz bunun farkında bile olmayabiliyoruz. Eğitimde sürekli yenileşme ve yeniyi arama çalışmaları devam ediyor, etmeli de. Eğitimde 5 yıllık, 10 yıllık ve 100 yıllık hedefler olmalı. Bu hedefler içerisinde yenileşmeye de büyük yer vermek lazım." =

Haberin Devamı

Balkanlıoğlu, ödül alan okulları ve öğretmenleri tebrik ederek dereceye girenlere ödüllerini takdim etti.

Programa Milli Eğitim Bakanlığı yetkilileri, Sakarya, Bursa, Yalova, Eskişehir il milli eğitim müdürlükleri yetkilileri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.