Eğitim Eğitime kar engeli!

Eğitime kar engeli!

30.12.2008 - 09:55 | Son Güncellenme:

Tüm yurtta kendisini hissettiren yoğun kar yağışı bazı şehir ve semtlerde eğitime ara verilmesine neden oldu.

Eğitime kar engeli

İşte kar yağşı nedeniyle tatil olan şehir ve ilçeler;

Haberin Devamı

İstanbul’daki kar yağışı nedeniyle Okan Üniversitesinde eğitime bir gün süreyle ara verildi. Okan Üniversitesinden yapılan açıklamada, İstanbul’da etkili kar yağışı nedeniyle yarın eğitim yapılmayacağı duyuruldu.

Kar yağışı ve soğuk nedeniyle Ağrı Merkez ve Hamur ve Tutak ilçelerinde eğitime 2 gün ara verildi. Ağrı Valiliğinden yapılan açıklamada, kar yağışı nedeniyle, Ağrı merkez ve bağlı köylerle Hamur ve Tutak ilçeleri ve köylerinde eğitim ve öğretime 2 gün ara verildiği belirtildi.

Kastamonu’nun Küre ilçesinde eğitim öğretime 1 gün ara verildi. Alınan bilgiye göre, yoğun kar yağışı nedeniyle ilçe merkezi ile ilçeye bağlı 34 köydeki yatılı bölge okulları dışında kalan eğitim öğretim kurumları bugün tatil edildi.

Haberin Devamı

Yoğun kar yağışı nedeniyle Iğdır’ın merkeze bağlı köyleri ile Aralık ve Karakoyunlu ilçelerinde eğitime ara verildi. Iğdır Valiliğinden yapılan açıklamada, etkili kar yağışı nedeniyle Iğdır merkeze bağlı köyler, Aralık ve Karakoyunlu ilçeleri ile bu ilçeler ve Tuzluca ilçesine bağlı köylerde ilköğretim ve liselerde eğitime yarın ara verildiği belirtildi.

Konya'da dün akşam saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı nedeniyle Cihanbeyli, Yunak ve Kulu ilçelerinin ardından Ereğli ve Halkapınar ilçelerinde de eğitime bir gün ara verildi. Ereğli İlçesi'nde belediye bağlı temizlik ekipleri, buzlanmayı önleme, tuzlama ve yol düzeltme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.