Eğitim Hiçbir okulda böyle kadro görülmedi!

Hiçbir okulda böyle kadro görülmedi!

10.01.2012 - 10:15 | Son Güncellenme:

Uzmanlık kazanmış farklı yöneticilik pozisyonlarındaki güçlü eğitimci kadrosu ile katılımcılarına zengin ve benzersiz bir temel sunan İstanbul Business School eğitimleri...

Hiçbir okulda böyle kadro görülmedi

Adobe, Philip Morris, Pfizer Türkiye, Microsoft, Unilever, Vodafone, Avea, Coca Cola, Henkel, GFK Türkiye, Kraft Foods, Sony Eurasia, Turkcell, Philips, Ferrol, Türkiye, Shell & Turcas Petrol AŞ, Intersport, Deniz Bank, DHL, Bilkom, GlaxoSmithKline, Novartis, Novo Nordisk, Peugeot, Mavi, Tesa, Borusan, Evyap, Darty, Novomed 360, TBWA, Turkcell Superonline, 3M, PepsiCo, Sabiha Gökçen, Nortel Netaş, Bigumigu, Digiturk, Google, Efes Pilsen, Grey Istanbul, Veritasmedia, Rabarba, Youth republic, yemeksepeti.com, Brisa, Leoburnett, Medina Turgul DDB, McCann Erickson, Manajans/JWT, 41?29!, Young & Rubicam, Soyak Holding, GittiGidiyor.com, Grupfoni,Markafoni,SEM ve daha sayısız şirketin yöneticileri tüm bilgi ve tecrübelerini İstanbul School’un farklı Mikro MBA programlarında öğrencileriyle paylaşıyor!

Haberin Devamı

İş dünyasında uzmanlık kazanmış farklı yöneticilik pozisyonlarındaki güçlü eğitimci kadrosu ile katılımcılarına zengin ve benzersiz bir temel sunan İstanbul Business School eğitimleri, 4 hafta boyunca cumartesi günleri saat 10.00-18.30 saatleri arasında Hilton ParkSa Maçka’da ve Youth Republic Group Maslak ofisinde yapılıyor.

İstanbul Business School, yeni dünya profesyonellerini günümüz iş dünyasına uyumlu yetiştirmek amacıyla iş dünyası eğitimleri veren yeni nesil bir eğitim şirketi. Geçtiğimiz yıl kapılarını açan İstanbul Business School, İş dünyasında uzmanlık kazanmış iş tecrübesi sahibi eğitimci kadrosu ile katılımcılarına zengin bir temel ve farklı alanlarda Mikro MBA yapma fırsatı sunuyor.IBS öğrencileri, farklı sektörlerden tanınmış isimlerden alınan eğitimler ile sadece edindikleri bilgilerle değil, kurdukları kuvvetli bağlar, katıldıkları tartışmalar ile deneyim kazanıp programdan aldıkları faydayı en üst düzeye çıkarıyor. IBS aynı zamanda öğrencileri için networking olanakları da sunuyor , üst düzey şirketlerde çalışan eğitmenler departmanlarındaki açık pozisyonlar için öğrencilerini de değerlendirebiliyor.

Haberin Devamı

Istanbul Business School’da Reklamcılık Mikro-MBA, E-Ticaret Mikro MBA, İnsan Kaynakları Yönetimi Mikro MBA, Yönetim ve Liderlik Mikro MBA, ürün ve Kurum Boyutlu Marka Yönetimi Mikro MBA, Dijital Pazarlama Mikro MBA, Stratejik Pazarlama Mikro MBA, Girişimcilik, Finans Mikro MBA programları bulunuyor.

İstanbul Hilton ParkSa Maçka ve Youth Republic Group Maslak ofisinde verilen bu eğitimlerin yanı sıra, farklı şehirlerden, hatta farklı ülkelerden katılımcıların eğitim almasına olanak sağlayan e-Mikro MBA programlar da başlamış durumda. IGüçlü eğitmen kadrosu bulunan Istanbul Business School, bundan böyle Istanbul’daki eğitim programları ile sınırlı kalmıyor; tüm Türkiye’nin katılımına açık, evlerde alınabilecek online e-Micro Mba eğitimleri de veriyor! 7 Şubat’ta başlayacak ilk E-Micro MBA programı olan “Yönetim ve Liderlik” eğitimine kayıtlar hala devam ediyor.

Haberin Devamı

Bilgi almak için: 0212 444 54 27