Eğitim KYK burs sonuçları 2019 açıklandı mı? KYK burs/kredi ücretleri...

KYK burs sonuçları 2019 açıklandı mı? KYK burs/kredi ücretleri...

08.11.2019 - 07:40 | Son Güncellenme:

KYK burs ve kredi sonuçları için bekleyiş sürüyor. Ekim ayı içerisinde başvurularını gerçekleştirilen üniversite öğrencileri KYK'dan gelecek burs sonuçları açıklamasını bekliyor. İşte KYK'dan burs/kredi sonuçları ile ilgili son yapılan açıklama...

KYK burs sonuçları 2019 açıklandı mı KYK burs/kredi ücretleri...

KYK burs sonuçları açıklandı mı? 2019 yılı KYK burs ve kredi başvuru sonuçlarını bekleyen üniversite öğrencileri için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Peki, KYK sonuçları ne zaman açıklayacak? KYK burs ve kredi ücretleri ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan da müjdeli haber geldi.

Haberin Devamı

KYK BURS SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

KYK burs/kredi sonuçları için heyecanlı bekleyiş sürerken KYK'den son dakika açıklaması geldi. Twitter üzerinden açıklama yapan KYK sonuçlar ile ilgili son bilgiyi duyurdu. İşte o açıklama:

Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğümüz tarafından 15-21 Ekim tarihleri arasında alınan burs/kredi başvuruları için değerlendirme süreci devam etmektedir. Sürecin ardından sonuçlar http://yurtkur.gsb.gov.tr resmi sitemizden ve resmi sosyal medya hesaplarımızdan duyurulacaktır

KYK BURS/KREDİ ÜCRETLERİ NE KADAR?

Burs/kredi başvurularının sonuçlarını merakla bekleyen öğrencilere müjdeli haber Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan geldi. AK Parti grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, burs/krediye ocak ayından geçerli olmak üzere zam yapıldığını açıkladı.

Haberin Devamı

Üniversite öğrencilerine seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2020’de burs/kredi miktarının 500 liradan 550 liraya çıkacağını belirtti.

Burs/kredi miktarı lisans öğrencilerine 550 lira, yüksek lisans öğrencilerine 1.100 lira, doktora öğrencilerine ise 1.650 lira olarak ödenecek.