Eğitim Sabancı Üniversitesi'nden Ulusal Duyarlılık Konferansı!

Sabancı Üniversitesi'nden Ulusal Duyarlılık Konferansı!

14.03.2017 - 16:02 | Son Güncellenme:

Sabancı Üniversitesi Toplumsal Duyarlılık Projeleri’nin (CIP), Anadolu Efes'in desteğiyle düzenleyeceği konferans, sosyal sorumluluk alanındaki gelişmelerin ve farklı yaklaşımlarının paylaşılmasına yönelik bir diyalog ortamı yaratacak. 25 Mart 2017 Cumartesi günü Sabancı Üniversitesi Tuzla Kampüsü'nde düzenlenecek konferans; sosyal sorumluluk çalışmaları yürüten Türkiye’nin önemli üniversitelerini, liselerini, özel sektör ve sivil toplum örgütlerini buluşturacak.

Sabancı Üniversitesinden Ulusal Duyarlılık Konferansı

Sabancı Üniversitesi, Anadolu Efes'in katkılarıyla, sosyal sorumluluk alanındaki gelişmeler ve farklı yaklaşımlarının paylaşılacağı bir konferans düzenliyor. Türkiye’de ilk defa bir üniversite çatısı altında düzenlenecek olan Ulusal Duyarlılık Konferansı’nın odaknoktası; sosyal sorumluluk, sivil duyarlılık, katılımcı demokrasi, aktif vatandaşlık ve gençlik çalışmaları olacak.

Haberin Devamı

Türkiye’de ilk kez zorunlu sosyal sorumluluk dersi başlatan SabancıÜniversitesi’nin Toplumsal DuyarlılıkProjeleri (CIP) Grubu tarafından düzenlenecek konferans; sosyal sorumluluk çalışmaları yürüten,Türkiye’nin önemli üniversiteleri, liseleri, özel sektör ve sivil toplum örgütleri arasında bir diyalog ortamıyaratmayıhedefliyor.

Robert Kolej, AkdenizÜniversitesi ve AçıOkulları’nın temsilcilerini de ağırlayacak olan konferansta; genel sunumların yanı sıra tartışma oturumlarına da yerverilecek. Paneller, iyi örnek oturumları ve atölye çalışmalarının yapılacağı konferansta; AnadoluEfes, Akbank Bayer, Unilever gibi köklü kurumların yanı sıra TEMA, KAÇUV, Bilim Kahramanları Derneği gibi sivil toplum örgütleri de yeralacak. Konferans sırasında mini bir fuar da düzenlenecek.

Haberin Devamı

Detaylı bilgi ve ücretsiz kayıt için: www.ulusalduyarlilikkonferansi.com