Eğitim Tercih Dönemi 2017 ile ilgili soruları uzmanına sorun

Tercih Dönemi 2017 ile ilgili soruları uzmanına sorun

17.07.2017 - 10:58 | Son Güncellenme:

Milliyet Tv ve Okan Üniversitesi işbirliğiyle gerçekleştirilecek canlı yayında 17 ve 18 Temmuz 2017 tarihlerinde dilediğiniz soruların yanıtlarını uzmanlar veriyor.

Tercih Dönemi 2017 ile ilgili soruları uzmanına sorun

Vatan Gazetesi Eğitim Yazarı Sadık Gültekin, 17 Temmuz Pazartesi günü ve 18 Temmuz Salı gunu saat 18.00’de gerçekleşecek olan canlı yayında Okan Unıversitesi eğitim görevlileri ile beraber öğrencilerin sorularını yanıtlayacak.
Sadık Gültekin moderatörlüğünde gerçekleştirilecek canlı yayında Okan Üniversitesi eğitim görevlileri #tercihdönemi2017 hashtagi ile öğrencilerin sorularını cevaplandıracak.

Bugün canlı yayında katılacak konuklar ; Okan Unıversitesi rektoru Prof Sule Kut, Okan Unı Eğitim Fakultesi Dekanı Prof. Dr. Ali İlker Gumuseli, İşletme ve Yönetim Bilimleri fakültesi dekanı Prof. DR. Güner Gürsoy, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Işıl Küçükay, Okan Unı Uygulamalı Bilimler Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Tuncdan Baltacıoğlu’dur.

Milliyet TV 'den canlı yayınlanacak olan programı kullanıcılar aynı zamanda Milliyet’ın Facebook sayfasından da takip edebilirler.

Tercih dönemiyle ilgili sorularınızı Twitter üzerinden #tercihdönemi2017 etiketiyle sorabilir ya da facebook canlı yayın sırasında sorularınızı Sadık Gültekin‘e sorabilirsiniz.

Tercih Dönemi 2017 ile ilgili soruları uzmanına sorun

Yazarlar