Eğitim Eğitimde Dijital Dönüşüm Konferansı'na davetlisiniz

Eğitimde Dijital Dönüşüm Konferansı'na davetlisiniz

10.12.2014 - 16:07 | Son Güncellenme:

İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler programı son sınıf öğrencileri her yıl olduğu gibi bu yılda etkinliklerine bir yenisini eleyerek, “Eğitimde Dijital Dönüşüm” konferansını düzenliyor.

Eğitimde Dijital Dönüşüm Konferansına davetlisiniz

Konferansta, dünyada ve Türkiye’de dijitalin her geçen gün önem kazanması ve toplumların yapısında birçok değişiklere neden olması ile birlikte, dijital mecralarda kullanımı ve bireylerin yaşamlarındaki etkileri ele alınacak. Eğitimin geleneksel mecralardan yeni modern mecralara kayması ile eğitimde yeni dönem olarak adlandırılan bu dönüşümün ileride gelebileceği yeni boyutlar ve ekosistemhakkında bilgiler verilecek.

Haberin Devamı

İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi dekanı Prof.Dr. Halil Nalçaoğlu’nun açılış konuşması ile başlayacak olan konferansın birinci bölümünde, dijital teknolojilerin eğitim alanına getirdiği yeni fırsatlar tartışılacak.

Konferansın ikinci bölümünde ise,eğitime sosyal medya ve oyunlaştırma teknolojilerinin eklenmesi ile transmedya denemelerinin sunulduğu özgün örnekler anlatılacak.

Eğitimde dijital dönüşüme, özel sektör, akademi, eğitim kurumları ve sivil toplum kuruluşları gibi her paydaş tarafından değinilmesi hedeflenen konferansın sonunda, İstanbul Bilgi Üniversitesi Halkla İlişkiler son sınıf öğrencileri kendi alanında bir ilk olacak olan Eğitimde Dijital Dönüşüm Manifesto’su yayınlanacak.

Haberin Devamı

Konferansa ücretsiz katılım için www.egitimdedijital.com adresinden başvuru yapılabilmekte, instagram, Facebook ve Twitter adreslerinden #egitimdedijital hatchtagi ile detaylı bilgi alınabilmektedir.

Yer: İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampüsü / E1-301

Adres: Eski Silahtarağa Elektirik Santrali, Kazım Karabekir Caddesi, No: 2/13 Eyüp/İstanbul

Tarih: 15 Aralık 2014, Pazartesi

Saat: 09:00 – 16.00

Yazarlar