Ege Eğitimi sevgiyle birleştiriyorlar

Eğitimi sevgiyle birleştiriyorlar

15.10.2017 - 02:27 | Son Güncellenme:

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin “Eğitimi sevgi ile birleştirdik” sloganıyla hizmet vermeye başlayan Bağyaka Fethiye Gündüz Bakımevi 2017-2018 eğitim ve öğretim yılında da eğitim vermeye devam ediyor.

Eğitimi sevgiyle birleştiriyorlar

Bilişsel, duygusal, sosyal ve psikomotor gelişimlere uygun eğitim veren bakımevi, mutlu bireyler yetiştirilmesi amacıyla, güler yüzlü ve donanımlı eğitmen kadrosuyla 25-66 ay arası çocuklara hizmet veriyor. Çocukların kişisel gelişimlerini destekleyen ders ve aktiviteler sunulan, 5 sınıftan oluşan okul 88 öğrenci kapasitesine sahip. Okulda hafıza gelişim çalışmaları, okuma yazma hazırlık, matematik ve sanat etkinlikleri, eğlenceli fen deneyleri, yaratıcı drama, İngilizce, müzik, ritim çalışmaları ve değerler eğitimi gibi farklı eğitimler veriliyor.

Haberin Devamı

Özgüvenli bireyler

Muğla Büyükşehir Başkanı Osman Gürün, “Kendine güvenen, sorumluluk duygusu kazanmış, çevresiyle olumlu ilişkiler kurabilen çocuklar yetiştirmeyi hedefliyoruz. Onları araştırmaya ve yaratıcılığa yönlendiren, zevkli ve eğlenceli programlarla eğitimler devam ediyor” dedi.