Gündem Eğlence mekânına silahlı baskın: 2 ölü

Eğlence mekânına silahlı baskın: 2 ölü

25.05.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

İzmir’in Çeşme ilçesine bağlı Alaçatı beldesinde, tanınmış işadamı M.A.Y.’nin adamı olduklarını söyleyen kişiler, M.A.Y’nin otel inşaatının yanındaki eğlence mekanını dün sabah erken saatlerde bastı. Kalaşnikof silahın kullanıldığı olayda 2 kişi öldürüldü.

Eğlence mekânına silahlı baskın: 2 ölü

İddiaya göre dün sabah inşaat işçilerinden A.B. yanındaki R.S., U.T., Ö.D. ve Ş.A. ile eğlence mekanı çalışanlarının kaldığı bölüme girdi ve 6 kişiyi darp etti. Bu sırada A.B.’nin belindeki tabanca arbede sırasında yere düşüp kazayla ateş aldı.
Dışarıda bekleyen A.B.’nin arkadaşı, çatışma çıktığını düşünerek Kalaşnikof’la rastgele ateş etmeye başladı. Bir anda silahların kullanıldığı kavgada, eğlence mekanı çalışanlarından Gökhan İşler ve Oben Özdoğan öldü, 6 kişi de yaralandı. Yaralılardan A.B. ile R.S. ve U.T. gözaltına alındı.
Alınan bilgilere göre eğlence mekanı, bir süre önce M.A.Y.’nin sahibi olduğu otelin plajında çalışmaya başladı. Eğlence mekanının güvenlik ve otopark işletmesinin bir gruba verildiği, ancak M.A.Y.’nin adamları olduğu öne sürülen grubun bu işi almak istediği, husumetin de bundan kaynaklandığı iddia edildi.