Cadde Eğlenceli kına gecesi

Eğlenceli kına gecesi

26.06.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Burak Özçivit’le perşembe günü dünyaevine girecek olan Fahriye Evcen’in kına gecesi, renkli görüntülere sahne oldu. Çok sayıda ünlünün katıldığı geceyi basan Özçivit, davul şovu yaptı

Eğlenceli kına gecesi

Üç yıllık aşklarını 29 Haziran’da nikah masasına taşıyacak olan Burak Özçivit-Fahriye Evcen’in kına gecesi, önceki akşam yapıldı. Gayrettepe’de bir otelin teras katında gerçekleşen geceye çiftin ailelerinin yanı sıra Sinem Kobal, Aslı Enver ve Ebru Akel’in de aralarında bulunduğu ünlü isimler katıldı. Otele girerken soruları yanıtlayan Kobal, “Birbirlerine çok yakışıyorlar. Aile olmak önemli ve anlamlı. Herkese tavsiye ederim” diye konuştu.

Haberin Devamı

Sosyal medya hesaplarından eğlenceli kareler paylaşan davetliler, kına yakılırken geleneksel kıyafetler giydi. Adet gereği kınayı basan Özçivit, “Çok heyecanlıyım. Bu mutlu anımızda bizlerle olduğunuz için sağ olun” dedi. Arkadaşlarıyla eğlencenin yapıldığı teras bölümüne çıkan oyuncu, sabahın ilk ışıklarına kadar Evcen’le dans etti. Bir ara eline davul alan Özçivit, müziğe eşlik edip ritim tuttu.