Kültür Sanat Eğlenceyle dolu bir hafta sonu

Eğlenceyle dolu bir hafta sonu

23.09.2016 - 17:43 | Son Güncellenme:

Metroport Çocuk Karnavalı sürprizlerle başlıyor. “Minyonlar” filminin kahramanları ve “Hayvanat Bahçesi Müzikali” en sevimli kahramanları çocukları bekliyor.

Eğlenceyle dolu bir hafta sonu

“Mutlu olduğunuz yerde” sloganıyla ziyaretçilerini birbirinden eğlenceli aktivitelerle karşılayan Bahçelievler Metroport AVM okul haftasında alışveriş merkezini tam bir karnaval alanına dönüştürüyor.

Haberin Devamı

Yoğun bir eğitim öğretim dönemine başlayacak olan öğrenciler, okulun başladığı ilk hafta sonunda gerçekleşecek çocuk karnavalında, sevimli ayı Win, Tavşan Rex, Tiggy ve dünyaca ünlü sinema filminin kahramanları olan Minyonlar ile buluşacak. Öğrenciler bu sevimli karakterlerle fotoğraf çekilme imkanı da bulacak ve sürpriz yarışmalarla birbirinden güzel hediyeler de kazanacak.

24-25 Eylül tarihinde Cumartesi ve Pazar günleri devam edecek olan Karnavalda çocuklar eğlenceli vakit geçirmenin yanı sıra Metroport’un armağanlarıyla okul ihtiyaçlarını da karşılayacak.

Çocukların en çok güldüğü dünyaca ünlü “Minyonlar” filminin kahramanları ve “Hayvanat Bahçesi Müzikali” en sevimli kahramanları ile tiyatro sahnesinde…

24 Eylül Cumartesi günü saat 14.00 ‘te Haynavat Bahçesi Müzikali ile başlayacak olan karnaval iki gün boyunca oyunlar ve fotoğraf etkinlikleri devam edecek. Sevimli kahraman ayı Win yorgun olarak uyanacak, arkadaşları Tavşan Rex, Tiggy, Eeyo, Aslan ve Kedi ile macera dolu bir yolculuğa başlayacak. Vural Bingöl’ün yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlendiği oyun sonunda öğrenciler bu sevimli kahramanlarla fotoğraf da çekilebilecek.

Haberin Devamı

25 Eylül Pazar günü ise yine saat 14.00’te dünyaca ünlü Minyonlar “Minyonya Gezegeni” oyunu ile tiyatro sahnesinde olacak. Ayrıca iki gün boyunca gerçekleşecek yarışmalarda onlarca sürpriz hediye Bahçelievler Metroport AVM’de çocukları bekliyor olacak.

24-25 Eylül tarihlerinde saat 14.00-18.00 arasında gerçekleşecek eğlence ve sürprizlerle dolu karnaval için tüm çocuklar hafta sonu Metroport’a...