Ege Eğlendiren değil eğlenen çocuklar

Eğlendiren değil eğlenen çocuklar

29.05.2017 - 04:34 | Son Güncellenme:

Deniz Amiral, yıl sonu gösterilerinin aileleri değil, çocukları eğlendirmesi gerektiğini, minikler için olumlu olmadığını söyledi

Eğlendiren değil eğlenen çocuklar

2012 yılında Deniz Amiral tarafından kurulan Gaziemir Bebek Akademisi Kreş ve Anaokulu, 0-5 yaş çocuklara özel tasarlanmış bakım, gelişim ve eğitim hizmeti veriyor. Kurucu Müdür Deniz Amiral, yarım gün ve tam günlük zaman dilimleri ve oyun gruplarıyla çocukların ve ailelerin bakım, eğitim gereksinimlerini profesyonel olarak karşıladıklarını dile getirdi. Çocukların gelişim aşamalarını destekleyen Sensory Play etkinlikleri ile fark yarattıklarını söyleyen Amiral, “İzmir’de bir benzeri bulunmayan etkinlik atölyelerimizde eğlenerek öğreniyoruz. Bizler güzel anlara şahitlik ederken keyifli zaman geçirip yüz gülümsetecek anılara sahip oluyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Minikleri etkiliyor

Haziran ayında gösteri sezonlarının açıldığını ve bu aileleri eğlendirmeye yönelik olan gösterilerin, çocukları olumsuz etkilediğini söyleyen Amiral, “Haziran ayı yaklaşıyor ve gösteri sezonu açılıyor. Çocukların ruhsal, bilişsel olarak olumsuz deneyimler yaşadığı, tek örnek kıyafetlerle izleyenleri eğlendirdiği, sadece alkış ve ışıklı fotoğraflar için emek harcanan altı ayın ürünü olan gösteri sezonu... Anılarda güzel karelerin kalması elbette ebeveyn olarak tek isteğimiz. Fakat her dokunuşun iz bıraktığı 0-6 yaş döneminde başarı kaygısı, en iyi olma hırsıyla hazırlanan gösterilerden ne gibi bir olumlu davranış kazanımı beklemekteyiz? Yapılan sevimli yanlışlar bizleri gülümsetirken, çocuklarda yarattığı duyguları canlandırmak çok zor olmamalı” şeklinde konuştu.