Gündem Ekmek kasasıyla kuyumcu soygunu

Ekmek kasasıyla kuyumcu soygunu

11.08.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

İstanbul’da bir kuyumcu dükkânına özel maske ve elbiseler ile giren soyguncular, dükkânda bulunan 500 bin lira değerinde altını ekmek kasalarına doldurarak çalıp kaçtı.

Ekmek kasasıyla  kuyumcu soygunu

Kuyumcu dükkânının anahtar kumandasını kopyalayarak soygunu gerçekleştirdikleri tespit edilen soyguncuların, bitişikteki kuyumcu dükkânını da 6 ay önce yine ekmek kasalarıyla soyduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Kumandadan kopya

Küçükçekmece’deki kuyumcunun önünde dün sabaha karşı saat 04.00 sıralarında park eden otomobilden inen üç kişi, önce yanlarında bulunan kumandayla dükkânın kepengini açtı. Orjinalinden kopyalandığı belirlenen kumandayla kepengi kaldıran soygucular, daha sonra levyeyle kapıyı açarak yanlarında getirdikleri ekmek kasaları ile dükkânın içine girdi. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, yüzleri maskeli ve özel elbiseli soyguncular içerde ne buldularsa kasalara doldurdu. Alarm sistemin devreye girip çalmasına rağmen panik dahi yaşamayan soyguncular yaklaşık üç dakika süren soygunda 500 bin lira değerindeki altını kasalara doldurarak kaçtı.