Denizli Ekonomi Bakanı Zeybekci, Denizli'de İftara Katıldı

Ekonomi Bakanı Zeybekci, Denizli'de İftara Katıldı

25.05.2018 - 23:04 | Son Güncellenme:

.

Ekonomi Bakanı Zeybekci, Denizlide İftara Katıldı

DENİZLİ (AA) - Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Serinhisar Belediyesinin ilçe meydanında düzenlenen iftar programına katıldı.

Haberin Devamı

İlçedeki vatandaşlara "Bundan 10 yıl önce ilçede doğal gaz olacak dediklerinde inanır mısınız?" diye soran Zeybekci, "İlçede şu eserler her biri inanın sizler sayesinde yapıldı. Siz tercih ettiniz, bu eserler geldi. Bu hizmetler buraya geldi. Siz tercih etmeseydiniz bu eserler ve hizmetler buranın etrafından bile geçmezdi. Yani siz hizmetkarları tercih ettiğiniz sürece Denizli ve Türkiye'de olduğu gibi Serinhisarımız da hizmet almaya devam edecek." dedi.

Zeybekci, lafın çoğunun akıllı adama söylenmeyeceğini belirterek, şöyle devam etti:

"Onun için az laf söyleyelim. Ve size şunu söylüyorum, Denizli, Serinhisar ve gelecek nesil için aklınız ve vicdanınız ne diyorsa doğru diye onu yapmaya devam edin. Hizmette devamı sakın ola ki ihmal etmeyin ve kesintiye uğratmayın. Bırakın el alemin ne dediğini. Bırakın başkalarının size neler söylediğini. Veya siyasette yalan söylemeyi ve iftira atmayı bir marifet olarak görenleri onları bir kenara bırakın. Siz Serinhisar'ın ve gelecek nesillerin menfaatini düşünmeye devam edin."

Haberin Devamı

Zeybekci, daha sonra yaptırılan Hükümet Konağı, Belediye Hizmet Binası, İlçe Emniyet Amirliği ile İmam Hatip Ortaokulunun açılışını gerçekleştirdi.

Programa, Denizli Valisi Hasan Karahan, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci, AK Parti Denizli Milletvekilleri Şahin Tin ile protokol üyeleri katıldı.

- Tahmaz ailesini yeni evinde ziyaret etti

Zeybekci, ilçede 30 Ağustos 2017'de meydana gelen sel felaketinde evi zarar gören Ayşe Tahmaz'ın yeni yaptırılan evinde ziyaret edip burada bir süre aileyle sohbet etti.

Zeybekci burada yaptığı konuşmada, ilçede geçen 30 Ağustos günü büyük bir felaket olduğunu ve belirli bölgede etkisini gösterdiğini hatırlattı.

Sel haberinin ardından 48 saat sonra olay yerine gelerek incelemelerde bulunduklarını hatırlatan Zeybekci, şunları söyledi:

"Vatandaşlarımızın yaraları sarılıyor. Biz incelemelerde bulunurken sokakta 8 yaşındaki bir kız çocuğu annesiyle geldi. Ona sizde bir şey var mı? diye sordum. 'Bizde yok, şurada evi zarar gören bir ev var' dedi. Kızımızın elinden tuttuk eve gittik. Eski 2 katlı evin bazı yerlerinde çok su vardı. İki kardeşimiz eşyalarını kurtarıyordu. Ben de konuşmaya çalıştım. Ama cevap vermediler. Sonra ikisinin de sağır ve dilsiz olduğunu öğrendik. Ev başkasınınmış. Sonra evini yaptırdık ve bugün ziyaret ediyoruz. Muhteşem bir ev var. Devletimiz bu 2 kardeşimize sahip çıktı ve her türlü yardımı yaptı."