Ekonomi 110 milyon liralık ‘ÇamlıYaka’ satışa çıktı

110 milyon liralık ‘ÇamlıYaka’ satışa çıktı

28.09.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Ege Yapı, Anadolu yakasının yükselen merkezlerinden Çekmeköy’de, 110 milyon lira yatırımla yaklaşık 19 bin metrekare alan üzerinde geliştirdiği yeni projesi ÇamlıYaka Konakları’nı tanıttı.

110 milyon liralık ‘ÇamlıYaka’ satışa çıktı

Yüzde 75’i yeşil alan olarak tasarlanan ve sınırlı sayıda konut ile gerçekleştirilecek projenin tanıtım toplantısında konuşan Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, “Ege Yapı olarak iki yıl önce açıkladığımız 2.5 milyar liralık yatırım zincirinin dördüncü halkası olarak toplam 110 milyon lira yatırımla ÇamlıYaka Konakları’nı hayata geçiriyoruz. Müşterilerimizden gördüğümüz ilgi ve güçlü finansal yapımız ile yeni yatırımlarımıza kararlılıkla devam ediyoruz. Önümüzdeki dönemde başta İstanbul olmak üzere diğer şehirlerimizde de yüksek katma değerli yatırımlarımıza devam edeceğiz” dedi.

Haberin Devamı

Proje 4’er katlı bloklarda 46 konut ve cadde mağazalarından oluşuyor. 169 metrekare ila 321 metrekare arasındaki 3+1, 4+1 veya 5+1 tipi dairelerde, her birinin müstakil bahçe kullanımı ya da geniş terasları bulunacak.

0 faiz, 120 ay vade

ÇamlıYaka Konakları lansman dönemine özel ödeme fırsatları da sunuyor. Buna göre, peşin ödeme seçenekleri ile birlikte 24 aya kadar yüzde 0 faiz, 120 aya varan kredi seçeneği sunuluyor.

Çekmeköy’ün potansiyeline de dikkat çeken Kabadayı, bölgenin planlı bir şekilde kentleşen ancak İstanbul’un dört mevsim doğayla iç içe kalmayı başarmış ayrıcalıklı bölgelerinden biri olduğunu svyledi. Kabadayı, “Projemiz ise burada Kavacık ve Ümraniye Plazalar bölgesine yakın olması ve kolay ulaşımının yanı sıra, Kuzey Marmara Otobanına olan direkt ulaşımı sayesinde 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü üzerinden İstanbul’un iş merkezleri Levent ve Maslak’a da rahat bir erişim imkânı sunuyor. Yaklaşık iki yıl sonra teslim edeceğimiz ÇamlıYaka Konakları’nda lansmana özel olarak metrekare fiyatlarını 14 bin lira olarak belirledik” diye konuştu.