Ekonomi 115 bin KOBİ n11.com ile ticaret yapıyor

115 bin KOBİ n11.com ile ticaret yapıyor

28.02.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

n11.com Yönetim Kurulu Üyesi İzi Adato, “115 bin KOBİ ve milyonlarca kullanıcının güvenerek ticaret yaptığı bir platformuz. 5 buçuk yılda 10 milyar TL ticaret hacmi yarattık ve devlete 1.4 milyar TL KDV geliri sağladık” dedi

115 bin KOBİ n11.com ile ticaret yapıyor

Milyonlarca e-ticaret kullanıcısı ve 115 bin KOBİ’nin güvenerek ticaret yaptıkları bir platform olduklarını kaydeden n11.com İcradan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi İzi Adato, “5 buçuk yılda yarattığımız 10 milyar liraya yakın ticaret hacmi ve devlete sağladığımız yaklaşık 1.4 milyar lira KDV geliriyle Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketleri arasındayız” dedi. Müşterilerinin beklentilerini her zaman işlerinin odağına aldıklarını belirten Adato, kullanıcılara kredi kartı, bankamatik ve sanal kartlar, online alışveriş kredisi ve havale gibi ödeme seçeneklerinin yanında Masterpass, GarantiPay, BKM Ekspress, Paycell gibi Türkiye’nin en büyük ve güvenilir ödeme altyapı çözümlerini sunduklarını belirterek, şöyle konuştu:

Haberin Devamı

“Tüketici alışveriş eğilimleri her geçen gün değişiyor. Biz de n11.com olarak, sürekli gelişen yapımız ve Ar-Ge gücümüzü dinamik ve çevik yapımız ile destekleyerek bu değişime yön veriyoruz. Artık daha mobil ve hızlı hale gelen tüketicilerin beklenti ve isteklerini yakından takip ediyor, bu beklentilerin üstünde hizmet sunma hedefiyle çalışıyoruz.”

115 bin KOBİ n11.com ile ticaret yapıyor

Güvenli alışveriş

Adato, şu bilgileri verdi:

“Türkiye’nin en büyük ve güvenilir ödeme sağlayıcılarıyla entegrasyon, 7/24 müşteri hizmeti, orijinal ürün desteği, önde gelen kargo ve lojistik şirketleriyle işbirlikleri, pratik iade gibi hizmetlerimizle tüketici memnuniyetini bir üst seviyeye taşımanın gururunu yaşıyoruz.”

115 bin KOBİ n11.com ile ticaret yapıyor

Morpass kullananlar 100 bin kişiyi aştı

Haberin Devamı

Morhipo.com, akıllı moda deneyimi yaşatan Morpass’ta üye sayısının 100 bini aştığını kaydetti. Morhipo.com’dan yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Morpass, Morhipo.com müşterilerine son altı ayda yaptıkları alışveriş tutarına göre sürprizler, indirim çekleri, kişiye özel teklifler, kargo bedava fırsatları, çağrı merkezi öncelikleri ve indirimli Networkdry kuru temizleme ayrıcalıkları gibi cazip teklifler sunuyor. Morpass’ın akıllı moda deneyiminden yararlanmak ve kişiye özel tekliflerle alışverişin keyfini çıkarmak için Morpass üyesi olmak yeterli.Morpass daha ilk günden müşterilere tanışma hediyesi olan kargo bedava çeki ve hediye çekleriyle toplam 2.1 milyon TL değerinde fayda sundu.”