Ekonomi 9. Telekomünikasyon arenası İstanbul’da yapılacak

9. Telekomünikasyon arenası İstanbul’da yapılacak

03.03.2009 - 15:21 | Son Güncellenme:

.

9. Telekomünikasyon arenası İstanbul’da yapılacak

Stratejik Teknik Ekonomik Araştırmalar Merkezi (STEAM) tarafından düzenlenen 9. Uluslararası Telekomünikasyon Arenası, 5-6 Mart 2009 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilecek.
STEAM’dan yapılan yazılı açıklamada, "Telekom Perspektifinden Gelişen Dünya ve Gelişen Teknolojiler" ana temalı arenada, Türkiye’de telekom pazarı, daralan pazar için stratejik ve telekom işletmecilerinin vizyonu, 3G yatırımları, numara taşınabilirliği, Avrupa Birliği ayarlamalarının ve ulusal düzenleyici kurumların yatırımlara etkisi, uluslararası yatırımlar, finansman arayışları ve stratejik trendler gibi konuların ele alınacağı bildirildi.
Konferans başkanlığını AK Parti Yozgat Milletvekili Osman Coşkun’un yapacağı arenanın açılışında Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) Başkanı Tayfun Acarer, AB Komisyonu Bilgi Toplumu Genel Müdürlüğü Türkiye Masası Temsilcisi Olivier Pascal, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Zahid Akman, Deloitte Türkiye Ortak ve Yönetim Kurulu Üyesi Sait Gözüm’ün konuşma yapacağı kaydedildi.