Ekonomi Adalara karşı yaşam

Adalara karşı yaşam

12.05.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Tahincioğlu’nun Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirdiği Nidapark Küçükyalı projesi, adalara karşı yaşam fırsatı sunuyor. İş, yaşam, eğitim ve kamu alanlarından oluşan proje, 2020 yılında tamamlanıp teslim edilecek

Adalara karşı yaşam

Gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerinden Tahincioğlu, Emlak Konut GYO güvencesiyle Nidapark Küçükyalı projesini hayata geçiriyor. Şehrin en güzel manzaralarından birine sahip olan Nidapark Küçükyalı projesi, adalara karşı yaşam fırsatı sunuyor. Anadolu yakasının en prestijli bölgelerinden biri olan Küçükyalı’da inşa edilecek Nidapark Küçükyalı projesi, iş, yaşam, eğitim ve kamu alanlarından oluşacak. Emlak Konut GYO’nun başlattığı ‘Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti’ kampanyası ile satış başarısı da yakalayan Nidapark Küçükyalı projesinin Şubat 2020’de teslim edilmesi planlanıyor.

Haberin Devamı

Toplam 4 etaptan oluşuyor

Nidapark Küçükyalı projesi, ticari ve konut alanları ile birlikte okul, meydan, belediye hizmet ve park alanlarından oluşuyor. Projede 1+1’den 4+1’e kadar farklı daire seçeneklerinden oluşan konut alternatifleri ile 208’den 1.259 metrekareye değişen büyüklükteki ofisler bulunuyor. Nidapark Küçükyalı projesi, Nidapark Kınalı, Nidapark Sedef, Nidapark Burgaz ve Nidapark Heybeli olmak üzere 4 etaptan oluşuyor. 4 adet ofis kulesinin de yer alacağı projede 350 metre uzunluğundaki cadde boyunca mağaza, restoran ve kafeler de hizmet verecek. Emlak Konut GYO’nun 1 Şubat’ta başlattığı kampanyada büyük ilgili gören ve satış rekoru kıran Nidapark Küçükyalı projesi 60 aya sıfır vade farkı avantajı ile yeni sahiplerini bekliyor.

Haberin Devamı

LEED kriterlerine uygun

LEED kriterlerine uygun olarak projelendirilen Nidapark Küçükyalı, LEED adaylığıyla çevreye duyarlı olduğunu, verimlilik ve kaliteyi bir arada sunduğunu da ispat ediyor. Tahincioğlu, tüm süreç ve prosedürleri göz önünde bulundurarak Nidapark Küçükyalı projesiyle Maltepe’ye yakışır, çevre dostu, ayrıcalıklı ve nitelikli bir projeyi daha hayata geçirmeyi hedefliyor. Yüzde 54’lük kısmı ticaret ve konut alanı olarak değerlendirilirken, yüzde 46’lık kısmı kamu alanı olarak kullanılacak olan projenin sosyal tesislerinde; açık yüzme havuzu, fitness salonu, spor sahası, kafeterya, yürüyüş ve bisiklet yolları, çocuk oyun kompleksi ve park alanları yer alıyor.

Kentsel dönüşüm de yapıyor

Şu ana kadar 2 milyon metrekarenin üzerinde inşaat tamamlayan Tahincioğlu’nun sembolü haline gelen projeleri arasında Palladium Tower, Palladium Ataşehir Alışveriş Merkezi ve Rezidans, Palladium Antakya Alışveriş Merkezi, Nidakule Kozyatağı, Nidakule Göztepe, Swissotel Büyük Efes ve Kongre Merkezi yer alıyor.

8 yeni proje planlıyor

Tahincioğlu, Leed Gold Sertifika adayı olan ofis projelerinden Nidakule Levent tamamlarken, Nidakule Ataşehir Batı, Nidakule Finans Merkezi yanı sıra konut projeleri Nidapark Kayaşehir, Nidapark Başakşehir’de inşaata devam ediyor. Tahincioğlu’nun ikinci konut projesi olan Nidapark Seyrantepe’nin teslimleri 2017 yılının ikinci çeyreğinde gerçekleşecek. Haziran 2015’de Nidapark Beşiktaş’ı, Nisan 2016’da Nidakule Ataşehir Güney’i, Eylül 2016’da Nidakule Ataşehir Kuzey’i tamamlayarak teslim eden Tahincioğlu, “Evim Değerleniyor” kapsamında çeşitli kentsel dönüşüm projeleri de yürütüyor. Tahincioğlu Gayrimenkul’ün İstinye, Bomonti, Kağıthane, Kozyatağı, Zeytinburnu, Çengelköy, Beykoz ve Yeni Sahra’da planlama aşamasında projeleri bulunuyor.