Ekonomi Alternatif bedene yeni renk getirdi

Alternatif bedene yeni renk getirdi

10.12.2018 - 08:15 | Son Güncellenme:

Hazır giyimde markalaşan Adil Işık Group bünyesinden alternatif bedenler için yeni bir marka doğdu. ‘Love my body’ markası ikinci perakende zincir markası olarak mağazalarını açmaya başladı. Markanın kurucusu adL markasının Kreatif Direktörü Zehra Işık.

Alternatif bedene yeni renk getirdi

Işık, yıllarca gelen müşteri yorumları ve şikayetlerini dinleyerek bu markayı yarattıklarını belirterek, “Bu koleksiyonun insanları mutlu edecek, bulamadıklarını bulacakları, markanın tüketicisini dinlediği ve mesajlarına cevap verdiği bir koleksiyon olmasını istedik. İlk başta adL bünyesinde bir koleksiyon olarak çıktı. Çok talep görünce yeni bir marka olarak konumladık. Renkli, modern her bedene uygun alternatif tasarımlardan oluşuyor. Önce sadece 44-50 beden çalıştık. Sevenler neden 34’ü yok dedi.

Haberin Devamı

40 mağaza

Bugün Love my body, 50 noktasıyla 34-50 beden aralığında her stile göre mutlaka bir kıyafetin olduğu, anne, kız ve anneannenin beraber giyindiği bir marka oldu” dedi.

Alternatif bedene yeni renk getirdi
İlk mağazayı 2011 yılında açtılar. Bugün 35 mağaza sayısına ulaştılar, yıl bitene kadar bu sayı 40 mağazayı hedefliyorlar. Işık, yurtdışını da hedeflediklerini, ilk mağazalarını gelen talep üzerine Suudi Arabistan’a açacaklarını aktardı. Bedene göre tasarım ve renklerini değiştirmediklerini de belirten Işık, “Bir modelin dizi ve baldırı yırtıksa 48 bedende de onu bırakıyoruz. Bu müşterinin hoşuna gidiyor. Kilolular şöyle giyinir psikolojisine son veriyoruz. Siyah giymek istemiyorlar’” diye konuştu.

Büyükşehir ağırlıklıyız

Haberin Devamı

2018 yılını iyi geçirdiklerini ancak son çeyrekte biraz frene basmak zorunda kaldıklarını dile getiren Zehra Işık, “Biz büyükşehir ağırlıklı bir markayız. İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Mersin gibi şehirlerde varız. Kıbrıs’ta da varız. Çalışan kadın nüfusunun olduğu yerlere odaklanıyoruz. Bir iki cadde mağazası hariç genelde AVM’lerdeyiz. Buralarda kiralar hep dolar ve euro üzerinden ama gerekli anlaşmalar yapıldı” dedi.