Ekonomi Ankara’ya marinayı ‘Avşar kızı’yla getirdi

Ankara’ya marinayı ‘Avşar kızı’yla getirdi

04.04.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Sinpaş Yapı, Ankara’da 1.5 milyar lira yatırımla hayata geçireceği Marina Ankara projesinde ilk etapta satışları başlattı. 2 bin 518 daireden oluşacak proje, üç etap halinde yükselecek. Projenin ilk etabı olan Marina Towers, 1+1’den 8+1’e kadar seçeneklerin yer aldığı 912 konuttan oluşuyor.

Ankara’ya marinayı ‘Avşar kızı’yla getirdi

Çankaya Oran’da ilk etabın inşaatı süren proje 120 bin metrekarelik alanda hayata geçiriliyor. Diğer iki etabın ise hafriyat çalışmaları devam ediyor. Metrekare fiyatlarının 3 bin 900 liradan başladığı 912 konutun bulundugu ilk etapta dairelerin yüzde 20’si satılırken daire fiyatları 284 bin liradan başlıyor.

Avşar’lı reklam
Sinpaş Yapı projenin marka yüzü olarak ünlü sanatçı Hülya Avşar ile anlaştı. Projenin reklamında kızı Zehra ile kamera karşısına geçen Avşar, proje için üç reklam filmi daha çekecek.
Hülya Avşar’ın da katıldığı Marina Ankara projesi tanıtım toplantısında konuşan Sinpaş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çelik, 2015’te 40. yıllarını da kutlamak amacıyla aldıkları toplam 6 milyar liralık yatırım kararının 1.5 milyar lirasını Marina Ankara için kullanacaklarını vurguladı.

14 bin konutluk arsa
Marina Ankara’da 15 bin metrekarelik alanda kanyon, marina meydanı, tropik ada, Çankaya Tenis Kulübü, bisiklet ve koşu parkurları ile kayak ve snowboard için Snowland yer alacak.
Ankara’da toplamda 14 bin konutluk arsalarının bulunduğunu anlatan Çelik, kademeli olarak bu alanları devreye aldıklarını, Ankaralı gayrimenkul geliştiricilerle de ilerleyen dönemlerde işbirlikleri yapabileceklerini dile getirdi.

Haberin Devamı

‘En kazançlısı gayrimenkul’
Ankara’da büyüdüğünü anlatan Hülya Avşar ise, spor ve sosyal alanlara önem veren projeleri desteklemeye çalıştığını belirterek, gayrimenkulün önemli yatırım alanı olduğunu söyledi. İlk kez bir reklam filminde kızı Zehra ile birlikte oynadığını da aktaran Avşar, Sinpaş için 3 reklam filmi daha çekeceklerini dile getirdi. Daha önce çeşitli sektörlerde reklam filminde oynayan son olarak banka reklamlarında da ekrana çıkana Hülya Avşar, reklamdan aldığı ücretle ilgili, “Gayrimenkul reklamı daha kazançlı oldu” yorumunu yaptı.

‘Ankara boğazı’ projesinde de var
Yerel seçimlerden önce Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, İmrahor Vadisi’ne 12 kilometrelik boğaz-kanal yapacaklarını açıklamıştı. Bu çalışmanın tam olarak projelerinin sınırında olduğunu ifade eden Ahmet Çelik, “Bir yandan biz yapıyoruz bir yandan onlar yapıyor. Projenin iki kilometresinde biz varız” dedi.